sveiki...gribu padaliities ar saapi un luugt peec padoma.dziivoju ar viirieti,kursh ir 15 gadus vecaaks par mani.satikaamies ,iemiileejamies(es vismaz tieshaam) un saakaam dziivot kopaa.Pirms maniim vinjsh bija shkjiiries ar sievu,kuru nevar aizmirst,jo ir kopiigi beerni...dazhreiz shkjiet ka vinja vinju piebuurusi,jo par spiiti tam kaa vinja par vinju ir njirgaajusies,vinju velk pie vinjas,bet pret mani izturas egoistiski.Varu raudaat blakus bet vinjsh veel uzbljaus lai bedzu shnjuksteet..jau gadu dziivojam bet kopaa nekur neejam.vinjsh savos 35 gados peec darba cauraam dienaam seezh internetaa..vinju neinteresee manas vajadziibas.vinjsh sapeerk sev visu ziemai bet man nekaa nav,jo mana nauda aiziet vinja reekjinos un krediitos.iekshaa taa saap,jo tieshaam miilu vinju bet nezinu ko dariit lai viss mainiitos...jo vinjsh saka ka miil un grib buut ar mani,bet neizraadot savu miilestiibu,jo taadaa vecumaa to nedarot...kaa saap...nezinu ko dariit:( panika:( vai tiesham taadam viirietim nav jaalepojas ka ticis pie jaunas simpaatiskas meitenes???:(