Vīriešu manieres

Reitings 547
Reģ: 04.03.2009
Gudras sievietes saka, ka uzreiz jau šīs lietas ir jāsakārto. Jau kopš pirmā randiņa ir jāuzvedas tā, kā grib, lai pret tevi izturās. Ka nav pašai jātaisa durvis daļā vai pašai mētelis jāvelk vai naudas maks jāvelk ārā. Vienkārši gaidi, kad viņš to izdarīs un tad pasakies. Un nekad nedod uz šīm lietām atlaides. Lai izturas kā džentlmenis arī pēcāk, ne tikai pirmajos randiņos. Citādi pirmajos ok vēl ļauj vīrietim būt kā vīrietim, bet pēc tam pašas visu, un tā tas ieietas arī ikdienā. Un pēc tam dabūt atpakaļ džentlmeni vairs nav iespējams.

Kā jums liekas?
24.10.2014 15:24 |

Reitings 547
Reģ: 04.03.2009
Hmm nu vēl reizi mēģināšu ;) Bet, ja nē, tad nē
24.10.2014 19:16 |

Reitings 1291
Reģ: 16.03.2014
Ir patiikami, ja viirietis atver durvis vai padod meeteli utt., bet visam jaabuut ar meeru. Mani tracinaatu, ja viirietis speciaali skrietu apkaart masiinai, lai atveertu man durvis.. Patiik, ja viirietis ruupeejas un ir pieklaajiigs, tacu, paaraak "pareizi" gaajieni personiigi mani atbaida.
24.10.2014 19:20 |

10 gadi
Reitings 704
Reģ: 31.03.2012
Pesībā, ar to durvju atvēršanu biežāk ir pat tā, ka es kaut kur ietesos iekšā pirmā un vīrietis paliek man aiz muguras.

++Man ir taapat,:D
kaa arii parasti nepatiik chammaaties un sageerbjos ljoti, aatri, pat nedomaajot, par to, ka kaadam buutu bijis jaatur man meetelis. :D Bet tas taa, ikdienaa..
24.10.2014 23:08 |

Reitings 1609
Reģ: 03.03.2013
Draudzene savam bijušajam lasīja lekciju par manierēm,bet ar varu manieres neiemācīsi-vai nu ir vai nu nav.Zinu gadījumu,kad puisis pirmajos trīs randiņos bija "it kā" baigi pieklājīgs-atvēra durvis,palaiž dāmu pa priekšu,bet ar laiciņu jau manierītes pazūd,pazūd un beigās saprotams,ka puisis nemaz tāds ikdienā nav :D

Protams,cilvēki ar manierēm parāda daudz par savu personību,manuprāt.Ne tikai vīrieši,bet arī dāmas.
Pārāku liela pieklājība man liktos pārāk "karaliska" :D
24.10.2014 23:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits