Šis nav tāds gadījums, bet līdzīgi izgājieni ir mana puiša māsas stilā. Kaut ko pati izdomā, saplāno un pēdējā brīdī visiem paziņo. Kādam varbūt ienāks prātā, ka viņa mums nezinot visiem saplāno negaidītas, spontānas brīvdienās... un tas ir forši! :D NĒ! Tā ir pilnīga nerēķināšanās ar citiem, sākumā domāju, ka muļķīga sagādīšanās, bet tad sapratu, ka viņa vienkārši ir izlaidusies. Mēs atceļam savu plānus, lai realizētu viņas ideju, beigās pati neierodas un pati pat nebrīdina. Pēdējo reizi sestdienas rītā zvanīja, ka mums kkādi viņas draugi jāaizved no Ikšķiles uz Rīga pēc 2h, jo viņa pati neesot Rīgā.
Mašīnu gan vairs nedodu, man pietika! Laika izjūtas nekādas! Pēdējo reizi apmaldījās mežā, navigējām pa telefonu ar google maps, beigās sapsihojās, vispār telefonu necēla. Draugs stresā. Atbrauca ar 8h nokavēšanos, turklāt atrāvusi mašīnai to aizsargplāksni (vai kā to sauc), kas ir zem mašīnas.
Mājās visi par to tikai pasmaida, un saka, "tā taču Agnesīte". Vot tad gan es sacepos, bet nu neko jau nesaku, man nav tiesību kādu audzināt. Bet nu parasti atsaku viņas idejām, sakot, ka man citi plāni (arī tad, ja nav). Lai tiek pati galā ar to, ko ievāra, pieradusi, ka visi viņai visu atrisina..
Atvainojos, ka piedrazoju. Bet man palika vieglāk :D