Protams, katram pašam sava galva, tātad savi lēmumi. Tomēr, ja, kā minēji, esi konsultējusies ar mammu šajā jautājumā. Un, ja viņa, kā rakstīji, ieteica aiziet no darba un esi paklausījusi, tad, lai mazliet atslābst. Īpaši dzīvesgudra jau neizklausās, ja iesaka doties prom no darba nekavējoties, vēl zinot kāds ir tavs finansiālais stāvoklis. Cik sen no darba aizgāji? Esmu bijusi ne šādā, bet diezgan līdzīgā situācijā, tomēr no darba devos prom zinot, ka būs, kādi līdzekļi (personīgie), ja nu viss noiet greizi, jo tad dzīvoju pie vecākiem. Tavā vietā būtu uzrakstījusi atlūgumu un, kad būtu jābrauc var visu ko sarunāt ar darba devēju. Pat, ja nevar, visu ko var dabūt gatavu, ja zin savas tiesības. Tomēr, pagātne ir pagātne, tur nekas nav maināms. Šajā brīdī, ko vari darīt.. Noteikti meklē jaunu darbu, arī man neizklausās ticami, ka Decembrī par tevi atminēsies. Un, kā ar iepriekšējo darba vietu, ja teici, ka pēkšņi aizgāji no darba, tad man jautājums, vai maz biji nostrādājusi vismaz 9mēnešus, kas nepieciešami, lai vispār stātos bezdarbniekos? Ja jā, tad 'marš!' piesakies bezdarbniekos un paralēli meklē darbu, ja mazāk par 9mēnešiem, tad atliek tikai meklēt darbu. Viss atkarīgs no tevis pašas, ja saņemsies un, ko darīsi lietas labā, nostāsies uz kājām, tiksi arī no mātes prom. Ja sēdēsi un lolosi cerības par Decembri, tā arī iestigsi un turpināsi čīkstēt. Izvēle tavā ziņā. Bet Vācijai 101 tāds kandidāts, ko viņi tur var paķert, tā kā labāk izvairies un neiekrīti uz šādiem piedāvājumiem. Veiksmi tev!