ko jūs lietojat, kad klausāties mūziku, pleijeru vai telefonu. Ja pleijeru tad kādu. Domāju pirkt pleijeru, nezinu kāds ir labāks. Pašreizējam telefonam klusi skan mūzika, tapēc domāju pirkt pleijeru.
Man ir mans vecais labais iPods, kuram jau kaadi gadi septini! Shii ieriice man svariigaaka par mobilo, katru dienu liidzi un laikam nav bijusi diena, kad netiktu lietots)
xzx Pāris dienas atpakaļ iDeal,kaut gan varēju arī netā sūtīt,būtu lētāk ;D
Vēl neesmu atvērusi,gaidu,kad draugs atbrauks un parādīs kā tur to visu dara,jo ar Apple esmu uz lielu,lielu "Jūs" :D
Man ir gan ipod, gan vēl kaut kāds mazais štrunta ābols, bet tos regulāri aizmirsu uzlādēt un tāpat vienmēr palieku pie telefona, jo tas uzlādēts, vienmēr līdzi un viss ok. :)
Es klausos iPod... bet man riktigi nepatik taa sistema, ka jaliek muzika iekshaa... un no pasha pleijera nevar dziesmas izdzest, tikai caur programmu un kompi.. bet taa jau visadi citadi ir forshi... baca tur paris nedeljas un skanja ir super laba.... :) un jaa nopirku kaut kadu vecu un lietotu... nekadas aplikacijas citas vairs nevar uzlikt - bet prieksh muzikas klausishanas ir pa pirmo :)
Telefonu tikai un vienīgi. Man nav vajadzīga lieka kastīte pa kabatām. Skaņas kvalitāte un skaļums ir atkarīgs pirmkārt jau no austiņām. Otrkārt, jebkurā smārtfonā var iekačāt ekvalaizeri un piegrozīt to skaņu pa savam.
Man ir gadus 6 - 7 vecs plejeris. Mazs, baterija tur aptuveni mēnesi. Zinu, ja mūziku klausītos no telefona, tad līdzī vajadzētu stiept arī lādētāju, tāpēc iztieku ar vecmodīgo plejeri.
Ipod ir īsta kaka, mūzikas ielāde caur itunes, uzlāde no kompja, nenomaināms akumulātors, nejēdzīgi dārgs :D
Pats reti klauso mūziku austiņas tad izmantoju telefonu :D jo ar mūzikas klausīšanos mans androids iet savas 20 stundas :D kas ir pilnīgi pietiekami lai tiktu uzlādēties :D
Esot ārā no mājas neizmantoju ne telefonu ne kaut ko citu mūzikai. Tracina tie vadu mudžekļi kabatā vai somā. :D Ja gribu tad mūziku paklausos mājās pc vai esot ārpus mājas braucot mašīnā.
Gan, kad skreeju, gan arii tagad, ikdienaa, braucot uz darbu, klasos muuziku telefonaa. Man patiik, ja var iztikt ar vienu ieriici.. Salikt tajaa muuziku, safoceet, veel piezvaniit, ja vajag! :D