Šoreiz vēlētos dzirdēt pieredzi no meitenēm, kuras ir gājušas tam cauri un, kurām ir līdzīga situācija bijusi. Kā sākās un beidzās, labā un sliktā pieredze.
Nedaudz ieskicēšu savu situāciju. Nekā patiesībā nav, vienkārši nāca tāds interesants piedāvājums un aizdomājos par šo tēmu. Vīrietis, gandrīz uz pusi vecāks par mani, brīvs (tāpēc tēmā "mīļākā" ir pēdiņās) taču minēja, ka viņa "orientācija ir darbaholiķis" tāpēc vēlas sievieti ar kuru pavadīt kopā brīvo laiku, attiecības bez saistībām un tml, taču piedāvā arī finansiālu atbalstu, vēlas lutināt un tamlīdzīgi.
Atkal esmu pēc šķiršanās un man laikam iet ciet un liekas, ka visu varu izmēģināt kamēr jauna un brīva, no otras puses visam ir savas robežas. Ja šādās attiecībās tiek iesaistīta nauda, tad naudas pieņemšana man tomēr saistās ar kaut ko maucisku, no otras puses kā vīrietis pats minēja, savādāk uz pusi jaunākas meitenes taču nevarēs ieinteresēt, un sava daļa taisnības tur ir.
Man nevajag "palīdzību", lai izlemtu ko darīt, bet tikai, lai pastāstāt savu pieredzi līdzīgos gadījumos.