varu teikt pēc pieredzes, ja tāda nenormāla interesēšanās par Tavām slimības gaitām, tad tur kaut kas nav tīrs ar organizāciju! Vai nu visi ir pārkrauti ar darbiem vai arī (ja maiņu darbs) brīvdienas dabūt ir kā izcīnīt 3.pasaules karu :D Bet nu pagaidi, paskaties kā notikumi virzās uz priekšu, redzkur pati saki, ka 3 mēneši vēl pārbaudes laiks, tāpēc jebkurā brīdī vari iet prom (nu tās 3 dienas iepriekš pabrīdinot). Jo var jau arī piekrist tam, ka neviens tur tevi nepazīst, varbūt viņiem no sava skata punkta šķiet, ka tu tur kaut ko izdomā pati sev klāt un šitā būs visu laiku. + ir ļoooooti daudz tādu darbinieku, kuri vispār nežēlo savu veselību, iet uz darbu, kā te teica, ar plaušu karsoņiem utt., un tikai tad, kad jau nevar no gultas izkāpt tad to 1 dienu max paguļ mājās, tāpēc , iespējams, viņi tur šitā norukājušies, nākuši uz darbu slimi un tagad izjut greizsirdību, ka redz tu vari tā vnk atļauties saslimt :D Pati to izjutu, jo man arī ir tā, ka slima uz darbu es vispār netaisos iet, ņemot vērā to faktu, ka es pirmkart aplaidīšu visus pārējos (kas , manuprāt, ir vnk stulbuma kalngals , ka cilvēki to nesaprot - pēc tam pa apli vel dabusu no kāda 2x to visu atpakaļ), un , galvenokārt, mana veselība man ir svarīgāka par jebkuru darbu!