Vismaz viņa ir jauna, bet Tu es veca sakārne, kura jebkurā tērpā izskatīsies pēc večas un bomža.Ja vinai paveiksies ari būs veca, un nezsiznu ja LV 40 it gadi ir veca...tad Emanellei jau kapā bija jābūt gadus 20 vismaz. Tu mammai ari saki ka šī ir veca:D
bbw kā nav kauna tā runāt sievietei,kura gaida bērnu,katik tu pati pēctam nepaliec par vecu sakārni.. šausmas
ES TO KUBIETEI TEICU.Citi leks uiguni tu ari pakal? Citi lietos nakrotikas tu ari pakal? Piem Emanuelle lai vai kadi te stridi, nekad nenolaizas lidz lamam ka mes citas.Ta ka tavs bērns ari tecvi par vecu kraņu saukās, tu savu mammu ka saprotu ari ta sauc!!!!!! līmenis..
Jo viņa citus par bomžiem sauk
Citi leks uiguni tu ari pakal? Citi lietos nakrotikas tu ari pakal? Piem Emanuelle lai vai kadi te stridi, nekad nenolaizas lidz lamam ka mes citas.Ta ka tavs bērns ari tecvi par vecu kraņu saukās, tu savu mammu ka saprotu ari ta sauc!!!!!! līmenis..
Emanuelle lai vai kadi te stridi, nekad nenolaizas lidz lamam ka mes citas.Ta ka tavs bērns ari tecvi par vecu kraņu saukās, tu savu mammu ka saprotu ari ta sauc!!!!!! līmenis..
Ej savu pensiju iztērē nervu zālēm.Kopš kuriem laikiem LV pensija ir 40 it gados??????????????? Es ari gribu, paskaisdro ka to var dabut gatavu:D Tu jau sdanem ka saprotu?