Tas ir kaa? Tu seedi maajaas, kad vinjam ir taas paseedeeshanas un nekur neej, jo vinsh neljauj? Vinjsh tev pasaka "es neljauju tev iet tuseeties"? Ja tevi uzaicina uz kaadu balliiti tajaa laikaa, kad tavam draugam ir paseedeeshana, tu neej? KAA? Kaapeec? Un balliite arii maajaas ir balliite, tava drauga arguments ir pilniigi debils. Es iisti nevaru aptvert kaa tas ir :D Man viens choms tagad arii saaka satikties ar vienu meiteni. Kopaa ir tikai 3 meeneshus, bet vinjam maajaas ir jaabuut 22:30, kaa taadam mazam beernam. Un vinsh klausa. Un mees nesaprotam. Pats vinsh suudzaas, bet spirinaaties pretii nespeej. Es laikam nesaprotu tos cilveekus, kas ljauj sevi pakljaut otraas pusiites "aizliegumiem". Tieshi KAS notiks, ja tu gribeesi riikoties, kaa TU veelies? Vinsh tevi nolamaas? No kaa tev bail?
Mees tuseejamies gan kopaa, gan atsevishi. Vakar, piemeeram, biju viena uz draudzenes dzimshanas dienu un tur bija - O OU - puishi !!! un mans draugs neko par to neteica. Jo kas gan tur ir ko teikt?