Tām, kurām ir jutīgi zobi - kādu zobu pastu lietojat? Man neder populārās Colgate un Blendamed. Tagad lietoju Sensodyne jutīgiem zobiem, bet ne vella neder. Ir viena kolosāla zobupasta, bet patreiz to nevaru dabūt.
Nopirku un nespēju vairāk kā pāris reizes iztīrīt ar Himalaya, bet tagad lietoju Vademecum un esmu vairāk kā apmierināta - pat vīna pudeli var izdzērt un pēc tam iekosties ne cietā ēdienā! Un pat zobus iztīrīt!! Agrāk pēc 1 vīna glāzes pat siera šķēli sūkāju :D
Sensodyne repair & protect bija laba, pat biju aizmirsusi, ka man ir jutīgi zobi. Lai gan no āboliem joprojām izvairījos, jo negribēju izaicināt likteni. Un tad vienu vienīgu reizīti iztīrīju zobus ar cietu birstīti - viss vējā. Pat jāelpo uzmanīgi! :D Jau mēnesi dusmojos, ka šī pasta man vairs nepalīdz, laikam būs kas iedarbīgāks jāmeklē.
Stormborn, jā, es arī tikai nesen attapos, ka, wow, vēl joprojām izvairos no visa skābenā, bet šogad varēju apēst vairāk kā 3 zemenes un tas vīns un visādi citādi skābenumi.
Par zobu birstēm runājot, pēdējo vismaz pus gadu mazgāju ar šādām, parasti gan atrodu ap 2-4$/iepakojums.