Es lielākoties iepērkos "vidējā līmeņa" veikalos. Mexx, Benetton, Diesel, Betty Barclay, bieži šo to pērku Mango, bet pārsvarā no Mango Collection vai Mango Suit. Zarā bieži iegtiežos, bet kaut kā viņu drēbes man īsti labi "nesēž". Šo to esmu nopirkusi Mohito. Labus "basics" var atrast Stockmann pie NOOM. Agrāk daudz ko pirku no Reserved un Lindex, taču pirms gadiem 6-7 kvalitāte dramatiski, tiešām dramatiski pasliktinājās. Ja agrāk Reserved varēja nopirkt foršu kokvilnas topu pa 15 ls, tad pēc tam parādījās daudz sintētikas un es nezinu kā Reserved taisa piegrieznes, bet gandrīz visām viņu drēbēm sašķobās vīles pēc 1 mazgāšanas reizes. Es neesmu no tām, kam baigi patīk ķemmēt veikalus, tāpēc izvēlos pirkt retāk, bet kvalitatīvas lietas.
Par citiem jāsakas, ka parasti dižu uzmanību nepievēršu. Parasti pamanu skaistu somu vai kvalitatīvu džemperi. Viena paziņa, ar kuru sastopos teju katru dienu staicā visauri Guess un Desigual. Šīs drēbes gan es nesaprotu. Tur gan man šķiet cena neatbilst kvalitātei un dizains man šķiet, teiksim tā, ne manā gaumē.