prjaņikus ar sadrupināju tāpat ar rokām... un kārtoju traukā..
pirmā kārta prjaņiki,
tad krējumiņš,
ripiņās sagriezts banāns,
krējumiņš,
otrā kārta prjaņiku,
krējumiņš,
banāni,
krējumiņš
un pa virsu atkal prjaņiki,
krējumiņš...
un visss....
nepieciešamie produkti:
1 biskvīta mīklas ripa -var būt pirkta gatava,šoreiz pašcepta
1 lielais skābais krējums,mums bija kelmes 30%
300g bezē cepumi,parasti ir Maximā
0,5 l džema -orģinālreceptē citronu,mums bija kabaču/ingvera
1)Biskvīta ripu ieliek cepamformā ar noņemamo malu
2) bagātīgi pārsmērē ar džemu
3) cepumus sadrupina,sajauc ar skābo krējumu, pārlej pāri.
4) uzber saldētas (mums mellenes un kazenes) vai svaigas ogas
5) liek saldētavā uz pāris stundām.
ja ilgāk -tad lietošanai jāizņem kādas 20 min ātrāk,lai atlaižas