Vecpuišu ballītes orģijas

Reitings 9
Reģ: 29.01.2009
Sveikas!

Šajā nedēļas nogalē mans puisis kopā ar 9 citiem draugiem no studiju gadiem devās uz ārzemēm svinēt vecpuišu ballīti.

Lai arī ir teiciens, "what happens in Vegas, stays in Vegas", mans puisis nemāk turēt muti ciet un šodien, kad caur epastu apvaicājos, kā viņiem iet, viņš man atsūtīja bildi no vakarnakts, kur līgavainis visu acu priekšā kails sēž krēslā un divas kailas meitenes viņu orāli apmierina. Vēlāk visi trīs (līgavainis + abas noalgotās meitenes) esot aizgājuši uz istabu un sekojis arī sekss.

Jau pateicu savam puisim, ka man tas viss liekas pretīgi un labāk nebūtu man neko stāstījis, jo tagad to domu nevaru izmest no galvas.
Pretīgi liekas tas, ka kāzu dienā visi šie puiši, kas tur piedalījās un to redzēja smaidīs, priecāsies un apsveiks jauno pāri un nabaga līgava neko nenojautīs.

Pieņemu, ka šādas orģijas nenotiek visās vecpuišu ballītēs, taču kā jūs reaģētu un ko jūs par to vispār domājat?
Nezinu kā man tagad sagaidīt savu puisi mājās. Gribās viņam pateikt visu ko par to domāju, bet, no otras puses, ne jau viņš ar kādu pārgulēja un ne jau viņš ir vainīgs, ka līgavainis tam visam piekrita.
Kā jau sieviete, es jūtos dusmīga/apvainojusies uz savu puisi, bet pat īsti nezinu par ko :D Varbūt tāpēc, ka viņš to visu atbalstīja un epastā izklausījās stāvā sajūsmā?! Varbūt tāpēc, ka es iedomājos sevi līgavas vietā...

P.S. Puiši nav latvieši.
19.10.2014 16:54 |

Reitings 4339
Reģ: 01.06.2014
Dažām te tāda uzskati, ka es
Šī laikam ir vakara pērle :
tadel jau tas ir vecpuisu ballites, un jalauj tacu viriesiem to izbaudit pirms precibam.

Tad jau savam vīram arī ļāvi/atļausi izbaudīt visu, visu!

Fūū! Es laikam citādāk audzināta + naiva...Bet ticu, ka ne visi vīrieši iet uz vecpuišu ballīti, lai nodrāztos, nodzertos un novemtos...
19.10.2014 21:33 |

Reitings 1149
Reģ: 15.01.2014
Un tas jau ir galvenais, ta pat ka Tev, tu zini, juuti un tam nav nekaada sakara ko kads cits saka

Nu tad kādēļ katrā savā komentārā apšaubi visus vīriešus?! Tev vienīgajai tip ir dzīvē iedots tas, kas pelnīts? Neviena cita nav pelnījusi godīgu un mīlošu vīrieti?!
Un katrs cilvēks ir pelnījis kādu kurš viņu mīl un kam uzticēties.

Par autores stāstīto situāciju - nevar zināt vai šajā ģimenē tas nav normāli, jo ir daudz ģimenes, kuras piekopj poligāmiju/slēpto daudz sievību utt
19.10.2014 21:37 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Es apšaubu,ka visas domā,ka vīrieši to vien dara kā spēlē Domino un 9 iet gulēt,bet varbūt tomēr nevajag tik uzstājīgi mētāties ar piemēriem par vētrainām ballītēm no personīgi zināmo personu loka,un pēc tam vēl pūsties,ja kādai tādas izdarības liekas maucīgas. :D
Kā jau teicu,varbūt der nomainīt dažus cilvēkus,kas ir Tavā dzīvē,lai nav uz tādām orģijām jāskatās un jāsāk domāt,ka tas notiek uz katra stūra. :D
Nu nav tā. :)

Lai gan tāds tādu atrod it kā.....(šis ne par Tevi personīgi)
19.10.2014 21:38 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Biezi lasu,Ka delikat kadu,Ka uzturas tada sabiedriba? Kada? Maukotaji ir tikai zemaja vai tiesi augstaja slani? Vai maukotajs un parastais/normalais becar but draugi ?
19.10.2014 21:44 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Nu tad kādēļ katrā savā komentārā apšaubi visus vīriešus?! Tev vienīgajai tip ir dzīvē iedots tas, kas pelnīts? Neviena cita nav pelnījusi godīgu un mīlošu vīrieti?!
Un katrs cilvēks ir pelnījis kādu kurš viņu mīl un kam uzticēties.

Protams, ka mums visaam ir miloshi viirieshi!!!!
Es neabshaubu visus, es tikai zinu 2 - 3 gadijumus, kur bijis kas lidzigs autores stastitajam. ko man kadreiz nacies dzirdeet un tas nav viss virieshu skaits uz pasaules. Laikam pozitivu stastu man nav, jo musu draugu, radu pulkaa shadas ballites netiek rikotas.
Ka arii tas viss atkariigs no vecuma grupas un gimenes vertibaam.

Tikai staastiju, ka diemzheel, ir virieshi, kuri izliekas par miloshiem un var shadi uzvesties un tad iet bazniicaa solit uzticibu un milestiibu un mes sievietes spejam but tik aklas un to neredzet, tas nebija nekas personisks.
19.10.2014 21:45 |

Reitings 8171
Es neabshaubu visus
Pēc komentāriem tā nelikās,jo uz katru pozitīvo stāstu Tev bija pretī negatīvs.
Tas labi,ka tā nedomā,ka visi tādi ir
19.10.2014 21:48 |

Reitings 6040
K
ā jau teicu,varbūt der nomainīt dažus cilvēkus,kas ir Tavā dzīvē,lai nav uz tādām orģijām jāskatās un jāsāk domāt,ka tas notiek uz katra stūra.
Nu nav tā.

Nazic, nav jau nekaadas dusmas, vienkarshi man un ne manaa gjimenee, ne draugiem, radiem, nav sjadas tradicijas, shie stasti man ir no 20 gadu vecuma, kad macijos universitaatee un kads preceejaas, kad bija kaads brutgaans, kursh staastija, kaa gaaja.

Protams, varbut tas no manis izklausijas, ka jaa, ka visi tadi buus, bet laikam morale manam stastam bija taada, ka nekad mes ne par vienu nespeesim buut droshi. Un tas nav atkal, ka man ir paveicies ar virieti un kadai nav, bet es dzive ticu, ka katraa muusos slepjas kas tads ko mes nepazistam ne pashi, kur nu veel tuvaakie, tas nav tikai par kraapshanu.

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Vai maukotajs un parastais/normalais nevar but draugi ?

Biezi lasu,ka zelojat kadu,uzturas tada netada sabiedriba? Kada?

Reitings 6040
Pēc komentāriem tā nelikās,jo uz katru pozitīvo stāstu Tev bija pretī negatīvs.
Tas labi,ka tā nedomā,ka visi tādi ir

Tas tapeec, ka man laikam dusma pret virieshiem uznaaca tadiem, kaa shajaa situaacijaa, ka nostada daudz sievieshu muljkjes lomaa :D kuri speelee gaadiigos viirus un taa izrikojas. Man cits skatijums uz laulibaam un uz jebkaadaam krapshanaam, gan fiziskaam, gan moraalaam. Ka ari man nav pozitivo staastu, ne man ne maniem draugiem shadas ballites nav vajadzigas.
19.10.2014 21:51 |

Reitings 6040
Labi, daamas, jauki papljaapaat, bet pienakumi sauc ;) Jauku vakaru.
19.10.2014 21:53 |

Reitings 8171
Story Nu cerams,ka uzradīsies pozitīvie stāsti. :)
19.10.2014 21:56 |

Reitings 613
Reģ: 31.03.2013
Elementāri- inteliģences līmenis.
Es ar šādu cilvēku attiecības neturpinātu vienkārši tāpēc, ka saprastu,ka attīstības ziņā esmu krietni krietni viņu apsteigusi. Es gan domāju, ka būtu piefiksējusi jau iepriekš, ka īsti riktīgs nav- ja šāda veida aktivitātes var likties uzjautrinošas,man prātā uzreiz nāk kaut kāds tizls nodzēries britu purns, kas kaut kā debīli smejas (vecrīgas laimes meklētāji). Uz šādām kāzām, kas vispār šī vārda cienīgas nav, neietu noteikti- negribētu ar savu klātbūtni atbalstīt šādu cirku. Kāzas- tas tomēr joprojām ir kaut kas svēts, arī 21.gs. Droši vien, ka arī līgavai pārsūtītu bildi, jo ja man ir šāda informācija, būtu cūcīgi vienkārši slēpties un bāzt galvu smiltīs. Varbūt viņai tas pat ir pieņemami, bet to jau es nezinu.
19.10.2014 22:38 |

Reitings 2037
Reģ: 08.09.2014
Droši vien, ka arī līgavai pārsūtītu bildi, jo ja man ir šāda informācija, būtu cūcīgi vienkārši slēpties un bāzt galvu smiltīs.
19.10.2014 22:46 |

Reitings 2230
Piekrītu Motivation.
Man liktos pretīgs vien fakts, ka puisis par to ir pārlaimīgs, un vēl bildes sūta.. Fui.
19.10.2014 22:47 |

Reitings 305
Pretīgi liekas tas, ka kāzu dienā visi šie puiši, kas tur piedalījās un to redzēja smaidīs, priecāsies un apsveiks jauno pāri un nabaga līgava neko nenojautīs.
+
19.10.2014 23:13 |

Reitings 460
Reģ: 18.09.2014
nez kas tur pretīgs, ja nu nezinajat tieši jūsu turīgie precētie vīrieši arī staigā apkārt pa masāžas saloniem un prostitūtam...
Re kur pat forums, kur Latvijas vīrieši dalās pieredzē kur esot labākas :D

http://www.xtra.lv/
20.10.2014 11:30 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Manis apmeklētajās ballītēs tādas lietas nav notikušas.
Viens pat pateica, ka lai nemaz neuzdrīkstamies neko pa tādai tēmai darīt ..
Bet kopumā to var nosaukt par vīriešu atpūtu ar vairāk alko, kā parasti, un bonusā ir iespēja veselīgi pasmieties un mazliet pamocīt savu čomu ar dažādām aktivitātēm. Parasti tie ir ļoti jautri pasākumi.
20.10.2014 11:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits