Jau pateicu savam puisim, ka man tas viss liekas pretīgi un labāk nebūtu man neko stāstījis, jo tagad to domu nevaru izmest no galvas.
Pretīgi liekas tas, ka kāzu dienā visi šie puiši, kas tur piedalījās un to redzēja smaidīs, priecāsies un apsveiks jauno pāri un nabaga līgava neko nenojautīs.
Mana vīra vecpuišu ballītē nekas tāds nebija. Neprasiet, kā es to zinu, bet zinu. Lai gan pret striptīzu man nebūtu bijuši iebildumi. Pret masāžām un lielākām izvirtībām- gan
Da neko autore nedarīs. Ja leksies - būs spiesta pati sev pelnīt iztikai vai vispār braukt atpakaļ un dzimteni - Latviju ar tās lielisko veiksmesstāstu . Rietumu vīrieši ar tādām osterēm dara ko grib un uzvedas kā grib zinot ka nekur jau daiļava neliksies.
Laikam man aizdomu švaki, bet nu par 3 'caurumiem' nojaušu. Kur pārējie divi- ausis, nāsisBāc, sajutos dikti samaitāta, bet - nu ir personas, kam vienā caurumā vairāk par vienu daiktu satilpst.
Jau pateicu savam puisim, ka man tas viss liekas pretīgi un labāk nebūtu man neko stāstījis, jo tagad to domu nevaru izmest no galvas.
Pretīgi liekas tas, ka kāzu dienā visi šie puiši, kas tur piedalījās un to redzēja smaidīs, priecāsies un apsveiks jauno pāri un nabaga līgava neko nenojautīs.
Pieņemu, ka šādas orģijas nenotiek visās vecpuišu ballītēs, taču kā jūs reaģētu un ko jūs par to vispār domājat?
Nezinu kā man tagad sagaidīt savu puisi mājās. Gribās viņam pateikt visu ko par to domāju, bet, no otras puses, ne jau viņš ar kādu pārgulēja un ne jau viņš ir vainīgs, ka līgavainis tam visam piekrita.
Kā jau sieviete, es jūtos dusmīga/apvainojusies uz savu puisi, bet pat īsti nezinu par ko Varbūt tāpēc, ka viņš to visu atbalstīja un epastā izklausījās stāvā sajūsmā?! Varbūt tāpēc, ka es iedomājos sevi līgavas vietā...
P.S. Puiši nav latvieši.
a ko vinjai dariit?? vinja savu virieti piekjeera gultaa ar kaadu?? NEE! Tieshi taa, un tad jus sakat, ka mes sievietes taisam draamu ne no kaa, shkjiramies ne no kaa un izfantazeejam visu. Kamer nav piekerts vinsh nav vainigs
Nu tak tieši tā. Ja pat džeks būtu pārgulējis - kuru interesē kkādas austrumeiropietes domas par to kas džekam pēc viņas domām būtu jādara un kas nē? Kam interesē kas viņai liekas pretīgs un kas nē? Lai tura muti un nelecas citādi haļava var ātri beigties.
A ja tā nebūtu bijusi vecpuišu ballīte,bet vienkārša - sadomājuši aiziet visi piektdienas vakarā bāru,Amasterdamu hvz, un tur tad viss aprakstītais noticis
Kas attiecas uz teicienu, "parādi man savus draugus un es pateikšu, kas esi tu" varu teikt ka šie draugi ir no studiju laikiem un man pusim ir 3 dažādas grupas draugu: vidusskolas, studiju un kolēģi. Neteiktu, ka šīe studiju draugi ir tie paši, paši tuvākie un kā jau minēju, mans puisis diezgan nelabprāt uz to ballīti brauca jau zinādams, ko no viņiem var gaidīt. Galu galu ballītes galamērķis - Amsterdma - jau daudz ko pasaka par gaidāmajām atrakcijāmIespējams esmu pārāk skeptiska,bet man liekas,ka ja tik ļoti nevēlētos,tad atrastu aizbildinājumu samelot un nebraukt.