Pašnāvības.

Reitings 140
Reģ: 13.10.2014
Es nekad neesmu izpratis, kā cilvēk ir spējigi uz ko tādu. Ja Jūs vēlaties izdarīt pašnāvību, tas nozīmē, ka jums ir vienalga par cilvēkiem kuri jūs mīl, kuriem jūs esat vērtīgs, ja tā ir taisnība, tad jums ir pilnīgi vienalga par visu, neviens par kuru uztraukties. Tātad, kapēc uzreiz jātaisa pašnāvība? Jums ir iespēja sākt jaunu dzīvi, pametiet savu nožēlojamo darbu, savu dzīvesvietu, valsti kurā jūs dzīvojat, dodaties ceļojumā, nav naudas tam? Stopējiet, dzīvojiet pie svešiniekiem, iepazīstiet jaunus cilvēkus. Ja vēlaties, tad dodoties uz kādu latīņamerikas valsti un strādājiet kādā pludmales bārā. DZĪVOJIET. Briesmas? Nāves draudi? Pilnīgi pajāt! Jūs pirmstam bijāt gatavi sevi nogalināt un tagad uztraucaties par briesmām? Atcerieties, pasaule ir jūsu rokās un tikai jūs to spējat mainīt.

Dažreiz es gribētu sākt visu no jauna, paķert motociklu un vienkārši braukt. braukt tālumā, apceļot Eiropu, dzīvot apšaubāmas kvalitātes dzīvokļus un labi pavadīt laiku. Pārcelties uz Argentīnu, atvērt savu bāru, iemācīties spāņu valodu. Iespējams tad es saprastu, cik tomēr pasaule ir skaista. Tikai es pats varu kontrolēt savu dzīvi, ko es gribu darīt un ko nē. Es nedrīkstu ļaut kautkādiem mūsdienu standartiem kontrolēt savu dzīvi.
19.10.2014 01:00 |

Reitings 747
Reģ: 21.09.2014
Nevajag uzreiz teikt, ka VISĀM sievietēm.

Es nerakstīju ka visām - bija jāraksta gandrīz visām.
19.10.2014 21:58 |

Reitings 204
Reģ: 29.08.2013
Alex, labi teikts, bet ne vienmēr pašnāvības iemesls ir dzīves garšas trūkums. Tam par pamatu var būt arī vēlme no kā aizbēgt, tai skaitā emocionāla (stress, necieņa, kauns utml.), ko pārlocēšanās uz Argentīnu neatrisinās.
19.10.2014 21:59 |

Reitings 2267
Reģ: 01.06.2014
Nazīc,
ceru, ka tev drīz pāries šī sajūta, jo atradīsi iemeslu dzīvespriekam. Patīkami tas tiešām nav.. :(
19.10.2014 22:23 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
1. Problēma kāpēc varētu rasties negatīvas domas, pat līdz pašnāvībai - Sevis salīdzināšana ar citiem! To nekad nevajag darīt. Vienmēr būs kāds skaistāks, kāds gudrāks kaut kur pasaulē. Vienmēr. Un sacenšanās ar kādu, cenšanās pārspēt ir tikai savu nervu bojāšana! ;)

2. Koncentrēšanās uz pagātnes neveiksmēm (šķiršanās, zaudēšana konkursā, izvarošana... viss sliktais, kas var notikt un ir noticis maļās pa galvu, bet netiek domāts par tagadni, par pozitīvo nākotnē, cilvēks nepateicās par kaut sīkajiem, bet pozitīvajiem notikumiem)

un vēl daudz kas... Bet visu problēmu sakne ir domās, dzīves uztverē!
19.10.2014 22:32 |

Reitings 525
Reģ: 22.11.2011
Es nekad neesmu izpratis, kā cilvēk ir spējigi uz ko tādu. Ja Jūs vēlaties izdarīt pašnāvību, tas nozīmē, ka jums ir vienalga par cilvēkiem kuri jūs mīl, kuriem jūs esat vērtīgs, ja tā ir taisnība, tad jums ir pilnīgi vienalga par visu, neviens par kuru uztraukties.

Piekrītu, tomēr ir gadijumi, kad tas tiek darīts psihiskas saslimšanas rezultātā, kad cilvēks nav spējīgs objektīvi spriest.
Tātad, kapēc uzreiz jātaisa pašnāvība? Jums ir iespēja sākt jaunu dzīvi, pametiet savu nožēlojamo darbu, savu dzīvesvietu, valsti kurā jūs dzīvojat, dodaties ceļojumā, nav naudas tam? Stopējiet, dzīvojiet pie svešiniekiem, iepazīstiet jaunus cilvēkus. Ja vēlaties, tad dodoties uz kādu latīņamerikas valsti un strādājiet kādā pludmales bārā.

Šitam gan galīgi nepiekrītu. Tā var darīt tikai cilvēki, kuriem jau nav ģimene un bērni. Ja, piemēram, tas cilvēks apdomā taisīt pašnāvību, jo ir parādos un nespēj pabarot savus bērnus, tad kāda vēl stopošana uz citām valstīm un kāda strādāšana pludmales bārā, pametot savu ģimeni novārtā!?!
20.10.2014 16:11 |

Reitings 613
Reģ: 31.03.2013
Es nekad neesmu izpratis, kā cilvēk ir spējigi uz ko tādu

Kā kāds var spriest par kaut ko (da jebko), ja to neizprot? Vai tu varētu uzrakstīt anotāciju par filmu, kuru neesi skatījies? Droši vien viss, ko šāds cilvēks spētu ir pateikt- baigais s*ds tā filma, neejiet, nav vērts! Šī situācija ir identiska un parasti šādi cilvēki mēdz skaļi ar putām uz lūpām kliegt par lietām, par kurām pat mazākās nojausmas nav!

Par to ''dzīves baudīšanu''- tas ir kā plāksteris uz lauztas kājas. No problēmām nav jābēg prom, jo no tām nevar aizbēgt, tās jārisina. Depresija arī Argentīnā būs depresija, kas cilvēku ''dasitīs'' līdz galam- sak', ja jau pat te man nav labi, tad toč jābeidzās nost.

Man domas par pašnāvību nekad nav bijušas, bet tik daudz vajadzētu saprast, ka šos cilvēkus nevajadzētu nomētāt ar viedokļiem ''nesaprotu šitos egoistus'' utml. Ne jau aiz laimīgas dzīves šie cilvēki dara ko tādu.

Noteikti neieteiktu mētāties ar ''nesaprotu, nesaprotu'', jo dzīve mēdz izstrādāt tādus jokus- ja jau nesaproti un tik ļoti gribi zināt, tad še- ņem un izdzīvo pats, kā tas ir!
20.10.2014 16:45 |

Reitings 559
Reģ: 08.06.2014
Tā kā vēl esmu nepilngadīga,tad šādas idejas par ceļošanu ir tikai nākotnes plānos,nedrīkst pārāk satraumēt vecākus. :D Pagaidām var pa Latviju. :)

Ja man būtu tik slikti un šāda doma ienāktu prātā,tad darītu kā tu teici - kaut vai ceļotu ar štopiem,sāktu visu no jauna. Starpcitu man ir daudz draugi,kuri tieši štopējot ir apceļojuši daudzas valstis,ieguvuši jaunus draugus un labas atmiņas. Kamēr veselība ļauj vajag meklēt piedzīvojumus! :)
20.10.2014 16:59 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Kā kāds var spriest par kaut ko (da jebko), ja to neizprot? Vai tu varētu uzrakstīt anotāciju par filmu, kuru neesi skatījies? Droši vien viss, ko šāds cilvēks spētu ir pateikt- baigais s*ds tā filma, neejiet, nav vērts! Šī situācija ir identiska un parasti šādi cilvēki mēdz skaļi ar putām uz lūpām kliegt par lietām, par kurām pat mazākās nojausmas nav!
Šis labi teikts +++
Un vispār emocijas, cilvēka emocionālais stāvoklis nav nekas tāds, ko varētu tā racionāli ar prātu izvērtēt. Nav pareizu vai nepareizu emociju. Cilvēks jūtas, kā nu jūtas (un ne jau ar prātu ir izvēlējies - tā, tagad es būšu nelaimīgs un izmisis).
20.10.2014 18:31 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
Sakumu tikai izlasiju.
Pasnaviba nav mirkla iegriba. Izdomaju, izdariju. Tas ir ilgstoss cilveka smags psihologisks stavoklis, kas novedis cilveku lidz sadam lemumam. Dazreiz tie ir tiesi tuvakie cilveki, kas noved cilveku lidz sadam stavoklim. Negrib vai izliekas neredzam problemas. Sis smaga un sapiga tema. Vienas pareizas atbildes nebus.
20.10.2014 18:39 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
Bet,lai ta sanemtos un ko strikti manitu tikai retais var. Tur ir cilveka ieksa jabut velmei dzivot un censties izklut no ne bedres. Tas nav nemaz tik viegli.
20.10.2014 18:41 |

Reitings 254
Reģ: 05.09.2014
Man jau patīk cosmo. Vienu dienu raksta, ka tiesības dzīvot ir tikai tiem, kas derīgi sabiedrībai, otru dienu jau spriež, kuriem ir tiesības mirt, rīt gan jau vēl kaut kas būs.

Autors arī sarakstījis kaut kādus naivus penterus. It kā tā ir baigā laime - aizbraukt uz valsti, kur nevienu nepazīsti, vietējā valodā nerunā, un tad gadiem ilgi pa kāda lētā ūķa leti slidini dzērienus. Wow! Paradīze zemes virsū! Nez kā tas, piemēram, Virdžīnijai Vulfai neienāca prātā, vai Kobeinam.
20.10.2014 18:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)