Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Iepirkšanās Lietuvā

Reitings 1010
Reģ: 29.01.2009
Vēl pirms pāris gadiem braucu uz Lietuvu pirkt apģērbus, ja tālāk nebija ieplānots tajā brīdī doties.
Kā ir tagad? Vai joprojām ir lētāk, vai arī vairs nav vērts braukt?
18.10.2014 22:04 |

Reitings 2080
Reģ: 05.11.2012
ir dazas lietas letak ir dargak, bet cik pedejas reizes esmu bijusi, skiet ka nav verts!
p.s es braucu uz sauliem, jo tie man tik 70km attalumaa
18.10.2014 22:05 |

Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013
Skanote- cik esmu dzirdējusi, tad ir tā, ka ja zin īstos brīžus, kad ir atlaides tur visam, tad ir izdevīgāk. Bet padomā pati, triekties uz citu valsti tikai tādēļ, lai nopirktu pāris lupatas, tur jau ceļam aiziet labs žūksnītis, un tad tas ir tas pats kas pirkt te pat. Var jau LV sagaidīt atlaižu laiku, jo bieži ir tā, ka vari, piem., pirkt tad kad ir jau sezona vai iet uz beigām priekš nākamās sezonas, jo tad bieži ir baigās atlaides, jo pārsvarā jau cilvēki, kad tikko pagājusi ziema nepirks uzreiz ziemas apģērbu, bet pavasara, jo ziemas vairs nav aktuāls.. nu kaut kā tā:)
18.10.2014 22:09 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Cik esmu runājusi par to ar draudzeni, kura dzīvoja kādu laiku Lietuvā, tad, kā viņa teica, lētāk ir tikai tirgū. Veikalos ir +/- tas pats, ieskaitot ceļu, nekas lētāks tur nesanāk. Toties, kad pati biju Igaunijā, tad, pastaigājot pa veikaliem secināju, ka tur gan ir lētākas drēbes nekā pie mums, tas man bija tāds wow.
18.10.2014 22:18 |

Reitings 1270
Reģ: 23.05.2014
mistalee, es gan pēdējo reizi, kas biju Tallinā nosecināju, ka cenas tādas pašas kā pie mums :D
Uz Lietuvu (Klaipēda) iepirkties braucu tikai atlaižu laikā, kad reāli arī ir vērts uz turieni braukt. Izvēle ir lielāka un atlaides, manuprāt, daudzām precēm arī ir lielākas. Zinu, ka daudzi dodas uz Rietavas tirgu un tur esot lētas cenas. Pati gan bijusi neesmu, bet kursa biedrene vasaras sākumā tur kāzu kleitu pa 40 Ls nopirka.
Ja dzīvotu Rīgā, noteikti uz Lietuvu iepirkties nedotos, jo piedāvājums ir līdzīgs un cenas ar.
18.10.2014 22:26 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Piedāvājums veikalos (Akropolis) tāds pats kā Rīgas Origo, Alfā utt. Man tuvāk un daudz, daudz lētāk sanāk aizbraukt uz Lietuvu nekā uz Rīgu, tāpēc arì diezgan bieži braucu.
18.10.2014 22:37 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits