Labdien! Man šodien frizieriiis! Un vēl bebenei jānopērk siltās cepures, kkā to palaidu garām, nekā tāda skaista silta viņai nav, bet tas gadījumā, ja viņa ņems no tēva pudeli, ja nē, tad pēc friziera aši mājās.
Ak jā, Made, bilde īsti neatbilst patiesībai, mums šorīt nenormāla salna, joprojām un neatkāpjas, es nez, man mašīnai vasarenes, labas, bet vasarenes un skrāpis arī nav, a es losene neturēju vāģi garāžā, varēšu ar nagu skrāpēt! :D
Jā, es jau lasīju ziņās, ka esot bijusi aukstākā nakts, bet es ar cerību, ka saulīte uzspīdēs un diena iesils :D Man jāsāk cimdi meklēt..vakar jau sala rokas.
Nazic, nee,tofu nav taads siers :D es pat nezinu kaa pastastit kaa garsho :D
a es vakar taaaaa atgaisoju radiatorus,ka izlaidu aaraa visu karsto udeni un tagad nesilda tie vairs :D teevs mani gandriz caur telefonu nogalinaja :D :D :D
Made kaa vienmeer..gribeju kaa labak,sanaca kaa vienmer :D un teevs saka,ka esmu visu maaju pataisijusi aukstu :D jo manaa dzivoklii ir tas atgaisoshanas bundulis visai maajai :D
Nevaru izdomāt kā lai sapucējas, jādodas pie šuvējas nodot audums un kleitas modelis..rudens vispār iestāties negrasās.. mums jau +17 un vēl ir tikai rīts. Jūs esat kāda mēģinājusi gatavot sieru?