Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Biešu zupa.

 
Reitings 41
Reģ: 29.04.2013
Sveikas!
Vai kāda nevarētu padalīties ar savu biešu zupas recepti? Ļoti sagribējās garšīgu biešu zupu, bet nevaru atrast labu recepti.

Paldies!:)
17.10.2014 12:26 |
 
Reitings 41
Reģ: 29.04.2013
up
17.10.2014 12:34 |
 
Reitings 2796
Reģ: 20.10.2009
taisīju pēc šīs receptes

http://www.fotoreceptes.lv/borscs.html

tikai bez kāpostiem.. super! :) vīrs nebeidza slavēt :)
17.10.2014 12:38 |
 
Reitings 41
Reģ: 29.04.2013
oo paldies. Vēl kāda varbūt?
17.10.2014 12:42 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
mana mamma gatavo šādi:

Izvāra katlā ribiņas,pievieno klāt lauru lapas. Nokāš buljonu un pievieno marinētas bietes kuras nopirkusi burciņā(Spilvas vai KOK). Pēc garšas izjūtām pievieno sāli,piparus! Viņa nevienu citu dārzeni nepievieno klāt, jo kā nekā ja biešu zupa tad biešu zupa!

Lai labi garšo!
17.10.2014 12:47 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Pati negatavoju, jo nav mana favorītzupa, bet draudzenei sanāk ļoti garda. Zinu, ka galvenais priekšnoteikums esot - pirms vārīšanas apcept bietes ar burkāniem.
17.10.2014 12:50 |
 
Reitings 37
Reģ: 14.08.2014
Uz rupjās rives sarīveju burkānus un bietes, sagriežu sipolus, ķiplokus, tad visu kopā apcepu - apsautēju uz pannas kamēr šķiet, ka būs ok, lai vieglāk, var bērt uzreiz katlā un tur veit cepšanas - sautēšanas procesu, uz atsevišķas pannas apcepu cūkgaļu, var ņemt arī žāvejumus utt, kas nu labāk garšo. Katlā pie apceptajiem dārzeņiem pieej ūdeni, kad gaļa apcepta pieber klāt gaļu un turpina varīt, kad ūdens uzvārījies, tad pieber klāt nnomizotus, kubiņos sagrieztus kartupeļus, ieber garšvielas - sāli, piparus, lauru lapas utt. Vāra visu, kamēr kartueļi mīksti, beigas ievieno zaļusmus un gatavs.
17.10.2014 13:30 |
 
10 gadi
Reitings 3041
Reģ: 13.11.2011
mamma ļoti garšīgu gatavo, visi vienmēr slavē. kā jau visās biežu zupās - kartupeļi, bietes, kāds burkāns, gaļiņa. mamma klāt pieliek etiķi, cukuru, sāli un pārējās garšvielas.
17.10.2014 14:48 |
 
Reitings 1457
Reģ: 18.03.2009
manas mammas gatavotajā biešu zupā ir pirncipā tikai trīs sastāvdaļas - bietes, ūdens un frikadeles (citreiz vnkapcepti cūkgaļas kubiciņi).
gatavošana ļoti tuva tam, kā liiigaaa_b aprakstīja (tikai bez kartupeļiem).
kad zupa gatava, tad pievieno nedaudz etiķi.

borščam klāt liek kartupeļus, kāpostus utt
17.10.2014 15:03 |
 
Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Manējā:
katlā salieku ribas, vāru buljonu, kad gaļa mīksta, pievienoju kartupeļus un sīpolus, kad mīksti kartupeļi, pievienoju rīvētas vārītas bietes un rīvētus burkānus. Turpinu pāris minūtes vārīt, līdz burkāni gatavi.
No garšvielām sāls, graudu pipari, laurlapas un maaazliet etiķa, kuru pievienoju, kad jau beidzu vārīt.
17.10.2014 16:07 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits