Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ādas ērce

Reitings 69
Reģ: 30.06.2013
Sakiet, meitenes! Vai Jums kādai ir atklāta šāda kaite ? Kā cinījāties, kā tikāt vaļā?
17.10.2014 00:29 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
Kašķis?
17.10.2014 02:16 |

Reitings 421
Reģ: 26.09.2013
Ja pareizi sapratu, tad te ir domāta demodikoze, ko izraisa ādas putekļu ērcīte.
17.10.2014 15:12 |

Reitings 518
Reģ: 17.09.2011
ļpti nepatīkama kaite :( Es cīnijos gadu, sākumā bija mēnesi jādzer trichopol tabletes 2 tabletes 3 reizes dienā, jāpiemin, ka viņas izsauc pilnīgu ēstgribas trūkumu, miegainību, bezspēku utt. un alkoholu kategoriski aiziegts lietot kopā ar viņām :D

Un tad bija 3 aptiekā gatavoti šķidrumi (šausmīgi smirdīgi ) ar tiem rīta un vakarā bija jākopj seja, pa dienu seja jāmazgā ar antibakteriālā, ziepēm, vispār ir ko noņemties, bet es izcietu, un viss pārgāja. Bet ir atārtojusies pāris reizes, ja paspēj noķert to brīdi pietiek, ar šķidrumu ko izraksta profilaksei, un atkal viss ok, ja ielaiž, tad atkal jāšak ar smirdīgajiem šķidrumiem :D
17.10.2014 15:19 |

Reitings 1609
Reģ: 03.03.2013
Demodekoze?
Man mammai ir-lieto norādītos medikamentus,ziedes.Tas ir ļoti laikietilpīgi.Mammai jau bija iepriekš,un tad atkal uzradās.Katram ir individuāli.
Man pēc paskata ar šķiet,ka ir,nākamnedēļ dodos pie ārsta.
17.10.2014 15:26 |

Reitings 69
pepermint - man dakterīte nebija teikusi, ka trichopol nedrīkst jaukt ar alko, un, ka viņas tik stipras zāles .. nu jā, tā nu anāca pēc ballītes, kurā bija grādīgie dzērieni zaudēt puslīdz samaņu, tad tikai sapratu par zāļu patieso stiprumu.
Jā, man ir tā saucamā demodekoze, plus ar rozāciju. nezinu kā tikt vaļā no tās iesarkanās sejas krāsas-viņa mani dara traku. :/
Man bija jālieto un vēl joprojām ir sēra ziede aptiekā pagatavojama. nu jau smērēju 2 mēnešus. Efekts tāds vidējs, varbūt tik daudz nemetās, bet metās vēl. Prasīju dermatoloģei par tiem losjoniem, biju lasījusi kādā forumā, kur meitenes teica, ka lieto. dakterīte aizliedza, teica, ka ļoti bojājot ādu, jo tur ir augsta spirta koncentrācija,tāpēc negribeja izrakstīt, bet ja labāk nepaliks no tās ziedes, teikšu lai tik raksta ārā. :/
kāda no meitenēm ir tikusi vaļā pavisam no tā mošķa? Kā to panācāt ?
17.10.2014 23:51 |

Reitings 1714
Reģ: 15.08.2012
Man bija tikai zoda rajonā un nedaudz uz vaigiem. Nu jau vairāk kā gadi 10 pagājuši, tāpēc nepateikšu, cik ilgā laikā tiku vaļā (pāris mēneši noteikti), bet vairāk parādījusies nav (tfu, tfu, tfu). Līdzekļi mūsdienās arī citi, katrā ziņā par ādas saudzēšanu nevienam prātā nenāca domāt - galu galā arī ērcīte bojā.

Toreiz man bija izrakstīta metronidazola tūre iekšķīgi, to pašu metronidazolu šķidrā veidā (injekcijām) bija jālieto kā losjons uz skartajām vietām + aptiekā gatavots šķidrums, kura sastāvā bija borskābe (kas vēl nezinu). Bet šķidrums beidzās pirms ādas ērcīte, tāpēc, kamēr tā bija lietoju borskābes šķīdumu spirtā, jo ārste vizītē, uzzinot, ka pirms tam uz apsārtumiem biju lietojusi borskābes vai salicilskābes šķīdumu, izteicās, ka arī tam vajadzēja līdzēt, vienīgi, ka salicilskābi esot turējusi par daudz, tāpēc apdedzinājusi ādu un ērcīte varējusi izplatīties tālāk dēļ tā.

Un vēl mēnesi reizes divas nedēļā bija jālieto šampūns ar permetrīnu - paredzēts, ja galvā utis. Lai gan analīzēsneparādījās, taču ārste ieteica gadījumam, ja tomēr ērcīte pārnesta kaut kur citur, piemēram uz muguras, skropstu rajonā, jo pārnest viegli.

Nekādi kosmētiskie krēmi uz skartajām vietām un vispār ar krēmiem vajadzēja uzmanīties, lai nepārnestu ērcīti tālāk.
18.10.2014 12:07 |

Reitings 69
paldies par informāciju meitenes. turpināšu cīnīties..
18.10.2014 15:15 |

Reitings 69
pepermint? Kādus losjonus tu lietoji, atceries ?
02.01.2015 16:57 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!