Ir tāds brīnums???
Ja zināt kādu labu līdzekli, kas nesatur spirtu un notīra ŪDENSNOTURĪGO tušu, lūdzu, neturiet sveci zem pūra! Nedrīkstu tīrīt ar spirtotajiem :(
tikko paskatījos, manā divfāžu bourjois noņēmēja arī nav spirta. ir visādi parabēni utt., bet spirta nav. vispār nebūtu iedomājusies, ka tušas noņēmējā varētu būt spirts... to taču liek klāt acīm.
Ja jau tāda svaiga tēma un man īsti nav ko ieteikt, tad varu pamaisīties ar savu jautājumu :D
Atkārtojos par Garnier zaļo kosmētikas noņēmēju, kurš dēļ jaunās partijas un izmaiņām sastāvā diemžēl vairs nav lietojams, jo kož acīs... meitenes jau ieteica man lietot micelāro ūdeni, bet varbūt ir vēl kādas firmas toniki/pieniņi, ko var pamēģināt? Paldies :)
Bāc, tad acīmredzot visos manos noņēmējos spirta nav. Neesmu pievērsusi uzmanību sastāvam, bet nu, bāc, kož man viņi visi, un acis paliek sarkanas. Ok, baigi dārgos neesmu pirksui, bet ir man šie
Kosmētikas noņemamās salvetes :) Nopirku JYSK pa 80centiem, un godīgi sakot, neko labāku nebiju mēģinājusi. Uz parastajiem noņēmējiem vairs pat virsū neskatos!
Man Lumene acu kosmētikas nonēmējs tā acīs kož, pilnīgs vājprāts. Labs, bet arī cena diez gan augsta ir Mary Cohr acu kosmētikas noņēmējam, tieši priekš manām jūtīgām acīm.
No eļļainiem agrāk patika L'oreal. Kopš nomainīja iepakojumu, kaut kā ne visai patīk, jo tas iepakojums neērts. Daudz līst pāri. Iespējams, man rokas šķības :D Kosmētiku labāk ņemu nost ar micelāro ūdeni. Nepatīk vairs tas eļļainums.
Man šķiet, ka kož ne tik daudz noņēmējs, cik pati kosmētika, ko tu noņem. Vismaz man tā mēdz būt.. ja noņemu vnk tonālo, tajā skaitā arī no plakstiņu zonas, nekož vispār nekas,bet tiklīdz man ir tuša, rodas tāda nepatīkama sajūta..