Sveikas. Dikti vēlos dzirdēt atsauksmes par Rīgas starptautisko mācību centru. Plānoju tur mācīties floristikas kursus. Tās dažas atsauksmes, ko atradu netā par skolu kopumā, nav visai glaimojošas. Floristikas pasniedzēja ir krieviete (ar krievu valodu itkā esmu uz jūs ar ''mazo'' burtu, bet tomēr puķu nosaukumi utt svešvārdi konkrētajā profesijā latv.val man patiku labāk), sekretāre paziņoja, ka mācības itkā būs latviešu valodā, bet tā kā lielakā daļa studentu būs krievvalodīgie, tad lielakoties viss notikšot krievu valodā. Tas mani nedaudz biedē, ka varu neko nesaprast no kursa. Varbūt ir kāda meitene, vai draudzene, paziņa, kas ir izmācijusies konkrēti floristiku. Vai ir vērts? Jo naudas summa ir visai paliela ikmēneša maksājumam. Tomēr, cik salasījos info, noslēguma papīram ir diezgan liela vērtība. Bet dabūt papīru un neko nesaprast no kursa un neiemācīties arī negibas. Vispār piedāvajums floristikas kursiem LV diezgan pačābīgs,par ko biju mazliet pārsteigta... Sanāca man tāds paladziņš, bet ceru uz jauku diskusiju par šo temu. Lai arī lietaina, bet lai jauka visām šodiena :)
P.S. Ļotu labprāt dzirdētu atsauksmes par citām mācību iestādem, jo šobrīd esmu pilnībā pārņemta ar floristikas pasauli :)