Bija jau pāris nesen veidotas diskusijas par šo tēmu, bet ok, pārkopēšu savu sakāmo. :D
Man ljoti patiik Index cafe (tajaa, kas pie Spices), Just (vienīgais pag. nedēļā tur kaut kāds bars bija ar milzu galdu pa vienu zāles daļu, un tas radītais troksnis biš traucēja, bet laikam jau visur tā var gadīties) un YOLO.
Veel Keksy cafe ir ok, Fabrikaa man kaut kas pietruuka, Nometne gardeezhiem arii kaut kaa ne liidz galam, uz Dzhemu arii branchaa vairs neietu (tur visp vinjiem ar cenaam kaut kas ne liidz galam izdomaats), ja gribas tikai pankūkas, tad Mieraa ir ok izveele - plānaas ar visaadiem pildiijumiem. Viina un gaismas ielejaa ieprieksh jau jaapaskataas, kas buus, jo ir maza izveele, var gadiities, ka nav pa gaumei. Ecocateringaa man pietruuka vienk uzkodas, likaas, ka par maz bija taadu klasisko uzkodinju, bet plānaas pankūkas gan bija labas.
Biju Ostas skatos..nez, atkārtoti neietu. Vienīgais ļoti patika saldie, kas man, ne saldumu mīlim, bija tieši kā reiz, viss, kas patīk. Interesantas jau tās sāļās uzkodas, bet pati garša man kaut kā..nē.
Jā uz Pienu neesmu vēl bijusi, atsauksmes dažādas - esmu dzirdējusi gan labas, gan sliktas, gribas pašai pamēģināt.
Par Cheese moon dzirdēju, ka esot cenai atbilstošs - tāds pa vienkāršo.
undersun, cik maksā brančs @Opera Hotel?