Hey meitenes:) gribeju jums pajautat, ko vislabak vilkt uz darba parrunam? Latvija nekad uz tadam vel neesmu gajusi tikai irija un vacija, bet tur parrunas kka dabigi gerbos dzinsu bikses un tops. te latvija pat nezinu ko vilkt :(
garderobes zinja ari nekas nav dizs, jo sanaca neplanoti atgeizties latvija un drebes vel nav atcelojusas no irijas :( ko jus ieteiksiet?
P.S atvainojos ka bez garumzimem rakstu nav mans dators un nezinu ka tadas var salikt.
Noteikti ne džinsos. Ja vien nepredentē uz darbu bankā vai kādā advokātu birojā, ikdienišķa, lakoniska kleita bez kādiem dekoltē un normālu garumu būs pat ļoti ok.
Gita24 pieteicos uz pardeveju konsultantu veikala kur tigo dekorus.. betaikam rit bus jajiet pirkt kko jo iznemot dzinsus un topinju man neka lidzi netika panemts. pat prata nebija ienacis ka meklesu darbu latvija :D
Man tas nekad nestrādā :D
Kad saģērbjos smuki, lietišķi,esmu gatavojusies jautājumiem,kādi nu varēti būt,mani neņem.Kad es aizgāju uz nopietnu uzņēmumu saģērbusies pilnīgi nu tā,ikdienišķi (jo gāju bez jebkādas cerības) visār neiespringu un nefiltrēju,ko runāju. Mani paņēma. :D
Es arī piekrītu. Skaties uz vakanci, kādai piesakies un tad maksimāli mēģini pietuvināt tam, ko darbinieki nēsā ikdienā. Es uz katru interviju vilku pilnīgi ko citu, lai potenciālais darba devējs JAU Tevi redzētu kā iederīgu dvēseli :)
Kad saģērbjos smuki, lietišķi,esmu gatavojusies jautājumiem,kādi nu varēti būt,mani neņem.Kad es aizgāju uz nopietnu uzņēmumu saģērbusies pilnīgi nu tā,ikdienišķi (jo gāju bez jebkādas cerības) visār neiespringu un nefiltrēju,ko runāju. Mani paņēma.