Vēlos dzirdēt viedokļus!

Reitings 196
Reģ: 30.07.2014
Sveikas.

Kāds vispār ir jūsu viedoklis par plastiskajām operācijām? Ne par to, vai jums pašai būtu vai nebūtu, jūsuprāt, tāda vajadzīga.
Bet par citiem cilvēkiem. Vērtējot no malas. Ir cilvēki par kuriem jūs varat teikt.... Jā, šeit ir labas izmaiņas!!(operācijas dēļ) vai jebkurā gadījumā jūs esat pret tāda veida operācijām??
14.10.2014 15:58 |

Reitings 400
Reģ: 29.01.2009
Esmu pilnībā par rekonstruktīvo plastiku pie defektiem un traumām. Par vienkārši plastisko ķirurģiju man ir pilnīgi vienalga ko dara citi, ja viņiem tas patīk, uz priekšu lai taisa sev ko vien vēlas. Mani netraucē arī tie jau pārlieku lielie plastikas upuri, tā ir viņu dzīve, viņu izvēle, kamēr mani kāds ar varu nevelk uz op galda un neliek man klāt trešo pupu, viss ok :D
16.10.2014 15:00 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Kāpēc meitenes iet pieaudzēt matus, ja pašām ir normāli mati - nav superplāni, piemēram? Kāpēc pieaudzē nagus, ja pašām var izaugt un nav teiksim kaut kāda kroplība ar nagiem? Kāpēc pieaudzē skropstas, ja vien pašām nav daļa vismaz izkritusi? Utt. Atbilde viena - lai pēc saviem ieskatiem labāk izskatītos. Ar ko atšķiras šai ziņā deguna operācija?
Atšķiras ar komplikāciju risku.
16.10.2014 15:11 |

Reitings 2018
Reģ: 21.12.2013
Atbalstu plastikās tikai un vienīgi ja ir avārijas dēļ jataisa vai ar kādas traumas dēļ.
18.10.2014 23:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits