Aizdomīgi bieži sapņoju,ka kādu nogalina vai kāds mēģina nogalināt mani.
Pēdējais- Ar vecākiem un draugu braucu pa kādu smilšainu kanu ceļu- kriesajā pusē kalna kā siena - ļoti augstu, labajā- diez gan stāva krauja uz leju.
kas līdzīgs šīm:
Braucam,mans tētis pie stūres, Pēkšņi kāds ceļa malā stopē. Man sapnī uzreiz paliek skaidrs, ka viss kā šausmenēs, ka 100punkti tas ir kaut kāds maniaks, sāku uzstāt, lai tēvs neapstājas, taču viņš tomēr to izdarīja. Svešinieks saka :" Vai nu paņemiet mani līdzi vai arī iedodiet paēst baltmaizi ( :D ) Tētis tomēr viņam atteica gan par vešanu, gan baltmaizi ( kaut gan mums bija pilns bagāžnieks ar baltmaizi :D ), tā nu braucam tālāk, kādu pusstundu esam braukuši un tas pats stopētajs atkal priekšā un stopē. Es atkal lūdzu tēvam, lai brauc garām, bet viņš ATKAL apstājās. Tad nu es sapratu,ka viss ir slikti, ka mums ir divi varianti- 1. vai nu , ja mēs viņu nepaņemsim, viņš atradīs Hoteli, kurā nakšņosim un nogalinās mūs. 2) ja paņemsim, viņš mūs nogalinās jau pa ceļam .
Tātad, viss ir manās rokās :D
Klusējot izkāpu no mašīnas, piegāju pie viņa un , ar no kabatas izvilktu nazi, sāku viņam durt sejā, krūtīs, kaklā,, nu, šausmīgi, No kakla sāka šļākties tāda kā asiņu strūklaka.
Kad biju
pabeigusi klusējot piegāju pie tās kraujas ( kura vair snebija nemaz tik stāva :D ), apsēdos un uz dibena nošļūcu lejā, jo tur bija ezers. Nomazgāju rokas, uzrāpos atpakaļ augšā pie mašīnas, iesēdos iekšā un mēs visi klusējot turpinājām ceļu. Nu tā , it kā nekas nebūtu noticis :D