Labvakar! :)
Jau ļoti ilgu laiku nevaru izvēlēties EOS lūpu balzāmu, jo diemžēl nav kur to pasmaržot. Gribētos dzirdēt atsauksmes par balzāma smaržām :)
Man ir sarkanais. Liekas, ka granātābolu (ir tāds? :D) smaržo saldi, bet ne šķebinoši. šodien draudzenei uzdāvināju meloņu, tas būs mans nākamais :) tik garšīgi smaržoja!!!! Esmu nopirkusi visus, likšu klāt Ziemassvētku dāvanām draudzenēm ;)
Paskaties- altamisi.com.
Tur pie kontaktiem ir viss aprakstīts. :)
Starp citu varbūt arī autorei noder šis, jo tur rakstīts, ka var arī dzīvē paskatīties. :)
Vienīgais kur var nopirkt ir Altamisi.com, bet tur ir jāsūta. Ir jau iespēja aiziet uz viņu biroju, bet liekas, ka visi balzāmi būs iepakoti un lieki vien būšu aizbraukusi.
Brīvības ielā 180 var pasmaržot visus EOS balzāmus :) kontakti šeit: https://altamisi.com/Altamisi_new/index.php?route=custom/view&pages=15
Jāuzzvana tik meitenei un jāsarunā laiks, lai var visu parādīt un pastāsīt :)
Sveikas! Ja vēlaties izmēğināt Eos balzamiņu par tādu cenu kā Amerikā nevis ar LV 3x uzcenojumu, ieej www.iherb.com un pasūti! Padalos ar savu atlaižu kodiņu NTC162 to ievadot saņem 5$ atlaidi! Sanāks samaksat tikai par piegādi ( ap 3.50)! Lai veicas
Sveikas! Ja vēlaties izmēğināt Eos balzamiņu par tādu cenu kā Amerikā nevis ar LV 3x uzcenojumu, ieej www.iherb.com un pasūti! Padalos ar savu atlaižu kodiņu NTC162 to ievadot saņem 5$ atlaidi! Sanāks samaksat tikai par piegādi ( ap 3.50)! Lai veicas
Lietoju, ļoti patika, bet parādījās šausmīga alerģija. Lūpas piepampa, dedzinoša sajūta, sausa āda, kreveles. Google var atrast daudz alerģisku gadījumu no Eos. Pārstāju lietot - pārgāja. Pirku Douglas.