Negatīvā enerģija, ko tu veltīji man, atgriezīsies pie tevis ar dubultu spēku. Tas pats attiecas uz Karmu. Tā kā - man žēl jūs.
Ninasskapi Es tavā vietā nelielītos, ar to, ka 16 gados tu taisītu abortu! Lai gan, varbūt tev tiešām nevajadzētu vairoties, ņemot vērā, tavu psihiskās veselības stāvokli.
Lūk, tādas mātes, galina nost savus bērnus. Depresijas iespaidā, jeb psihiski slimas, kā tevis ieliktā linkā
Es tikai brīdinu, ka šādi vēlējumi nāk atpakaļ. Pasaule ir apaļa.
Un kāpēc gan tevi tas tik ļoti satrauc? Tu esi šeit pati galvenā bērnu noliedzēja, cilvēks, kurš uzskata, ka bērni ir zemāki par dzīvniekiem
Tās aukstmiesīgās, kuras gribēs taisīt abortu, tāpat sataisīs. Iespējams, pat neskaitīs, cik bērnam būtu gadu, ja viņš būtu. Bet nu bļaustīties pa labi un kreisi, ka vēsā mierā abortētos nu gan nevajadzētu. Varbūt kādu izmisušu meiteni tas mudinātu muļķīgai rīcībai (ne šajā gadījumā, jo arī uzskatu, ka izskatās pēc švakas pasakas). Ja esi pietiekami veca, lai palikt stāvoklī, tad arī dzemdēt un audzināt varēsi. Prātīgai meitenei, kura spēj uzņemties atbildību par sadarīto, bērns būs kā stimuls, lai censties iekārtoties dzīvē. Bet muļķītes arī bez bērniem neko nesasniegs. Tās, kuras mūždien ir par jaunu un uzskata, ka mazulis ir šķērslis karjerai, lūdzu ziņojiet, kad kļūsiet par miljonārēm! Ceru, ka aborts Jums būs tā vērts.
Un tagad palasi vēl tālāk, kur tu saki, ka tādas kā es arī nogalina savus bērnus un kur depresiju sauc par bez maz vai vienīgo psihisko saslimšanu, kura piemīt slepkavām.
Tādēļ, ka 1 negatīvs gadījums ir daudz nozīmīgāks par kaut vai 100 pozitīvajiem..
tad viņa arī nebūs māte ar visu to, ka neuztaisīs abortu - nogalinās savus bērnus jau citā veidā. Acīmredzot tev tas ir pieņemami.
Tās aukstmiesīgās, kuras gribēs taisīt abortu, tāpat sataisīs. Iespējams, pat neskaitīs, cik bērnam būtu gadu, ja viņš būtu. Bet nu bļaustīties pa labi un kreisi, ka vēsā mierā abortētos nu gan nevajadzētu. Varbūt kādu izmisušu meiteni tas mudinātu muļķīgai rīcībai (ne šajā gadījumā, jo arī uzskatu, ka izskatās pēc švakas pasakas). Ja esi pietiekami veca, lai palikt stāvoklī, tad arī dzemdēt un audzināt varēsi. Prātīgai meitenei, kura spēj uzņemties atbildību par sadarīto, bērns būs kā stimuls, lai censties iekārtoties dzīvē. Bet muļķītes arī bez bērniem neko nesasniegs. Tās, kuras mūždien ir par jaunu un uzskata, ka mazulis ir šķērslis karjerai, lūdzu ziņojiet, kad kļūsiet par miljonārēm! Ceru, ka aborts Jums būs tā vērts
Ja esi pietiekami veca, lai palikt stāvoklī, tad arī dzemdēt un audzināt varēsi.
Ninasskapis, ak, Tu - Glābējmāte ja Tu uzskati, ka cilvēki, kuri spējīgi nogalināt bērnus, ir pie pilna prāta, tad ar Tevi nav par ko runāt. Iesaku labāk puķes palaistīt, vairāk jēgas būs!
Reizēm tiešām gribas dažām pateikt - būtu labāk mācījusies, nevis dzemdējusi.