Bellakilla, Agī, paldies! PAtiesībā tie nav mani, bet gan brāļa kaķi'(man vnk jau riebj šis savienojums "mana brāļa kaķi", jo to es saku visur - draugiem, darbā klientiem, utt. :D Sāpīgi šos vārdus teikt, jo tie nav "mani kaķi".). Taču vismaz 1x gadā tie dzīvo pie manis uz nedēļu vai divām, tad nu izbaudu viņu uzmanību un klātbūtni pēc visas programmas. :D
Šis tagad paņēma trešo, rudā krāsā. Tas gan vēl tāds duraciņš, nikns (šņāc uz tiem, kas nav ģimenes locekļi) + bailīgs. Pēc mēneša tie visi 3 atkal būs pie manis uz pāris nedēļām, tad nu ielikšu svaigas bildes.
Viņu balsis ir fenomenālas.
Melnais ar pelēko ir brāļi. Kopš dzimšanas kopā. Visur pa dzīvokli staigā kopā, guļ kopā. Ja vienu aizmirsu tualetē, otrs sāk palikt nemierīgs, skraida pa dzīvokli un sauc brāli. Kad brālis aiz wc durvīm sāk bļaut pretī, otrs arī bļauj. Tad nu šie mauj pa visu dzīvokli, kamēr neatveru durvis un nesalaižu atkal abus kopā :D Tad, kad šie satiekās, sabučojas, salaizās un tad atkal dodas tālākās gaitās pa dzīvokli vai pie cilvēka. :)
Kaut arī jau lieli puikas, tāpat ik pa laikam sakaujās savā starpā - nu tā, pa jokam iekož kaklā vai astē.