Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Darba iespējas Īrijā un noderīga informācija par Īriju.

 
Reitings 6
Reģ: 08.01.2013
Sveicināti!

Tā nu dzīvē ir sanācis, ka jau pavisam drīz pievienošos daudzajiem latviešiem Īrijā. Nekad nebiju iztēlojusies, ka kādreiz arī varētu pārcelties uz šo zemi. Aizceļošanas iemesls nav nenomaksātie kredīti vai arī citas būtiskas ekonomiskās problēmas, bet gan tas, lai tiktu saglabātas attiecības. Esmu jau kādu laiku attiecībās ar puisi, kurš nav no Latvijas. Abiem mums ir gan laba izglītība, gan arī darba pieredze. Mēģinājām dzīvot gan viņa dzimtenē, gan šeit - Latvijā. Problēma bija tāda, ka viņš nevarēja atrast darbu - Latvijā, vai arī es viņa dzimtenē. Nevēlējamies, lai būtu tā, ka kāds no mums otram ilgtermiņā sēž "uz kakla". Par cik abi vēlamies strādāt un uzskatām, ka tikai kopīgi strādājot dzīvē var pie kaut kā tikt, izšķīrāmies par labu Īrijai. Mājvieta šeit jau ir sameklēta, atliek vienīgi atrast šeit kādu darbu.
Ceru, ka šeit ir kādi atsaucīgi cilvēki, kas varētu padalīties ar pieredzi darba meklēšanā Īrijā vai arī sniegt kādu noderīgu informāciju par Īriju u.tml.
Centos lūgt kādu padomu, informāciju saviem paziņām Īrijā, taču parasti ir tā ka cilvēki nav diez ko izpalīdzīgi un nākas dzirdēt tikai vien to, ka viņi neko nezina vai arī visādus citādus aizbildinājumus.
Varat rakstīt arī privāti.
13.10.2014 09:53 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits