Kur nopirkt UGG Australia?

Reitings 110
Reģ: 28.02.2014
Čau, čau!
Blakus tēmā apspriež par Timberlandiem, bet es gan vēlos uzzināt par UGGiem :D

Kur Jūs pērkat,pasūtat vai taisaties pirkt uggus? Vai ir vērts samaksāt tik dārgi par zābakiem? Kādas vispār atsauksmes? Vai oriģinālie ātri izļurkst? Varbūt Emu un Bearpaw zābaki ir izturīgāki?

Esmu pirkusi 1-2x itkā oriģinālos uggus ss.lv un nav jau tik slikta kvalitāte, bet tomēr zole ātri izļurkst. Tagad skatījos, ka tirgo pa 100eiro itkā oriģinālos (protams, ka nav), bet negribās jau no tām dāmām pirkt, kuras pasūta pa 40 eiro un notirgo 2x dārgāk.. :/
Varbūt kāda var ko ieteikt? Nevieni citi ziemas zābaki man nepatīk, jo cik esmu vilkusi- visos ir ļoti auksti..
12.10.2014 19:58 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Jaa, Miss Jocker, Latvijaa dzivojot uggi normali izskatijas tikai 1 sezonu i to ar mashinu parvietojoties, sals vinus baaigi paboja. Un es esmu cilveks, kursh nevar ar briesmigiem apaviem staigaat, tadelj prieks LV laikapstakljiem pa to naudu nopirktu vieglak kopjamus apavus. Jaa, man ir visi kopsanas lidzekli, bet pret saali vinji nepalidz :(
13.10.2014 00:01 |

Reitings 560
Reģ: 24.05.2014
ja gribu Latvijā viņus dabūt, lai uzmērītu un būtu droša par ērtumu, tad kur viņus var iegādāties? :)
23.10.2014 16:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits