Tu aizej uz bāru un sāc flirtēt ar kādu sievieti
arī teiksi, ka kaut kas neatmaksājas?
Savai topošajai sievai pirms pirmā seksa likšu iziet medicīnisko pārbaudi un uzrādīt dokumentu ka ir vesela.
Šis man nav saprotams. Kad aiziet tēma par gejiem, tad lielāka daļa šejieniešu ir tīīīīīīīīīk tolerantas, tīīīīīk saprotošas un tīīīīīīīīk ļoti slavē šos koptos, pieklājīgos, utt., cilvēkus, tik ļoti tos aizstāv un slavē, bet kas šeit? Sarkasms? Gribējās iekost? Kur palikušas visas geju atbalstītājas? Kur sašutuma balsis?
Ja čaļi uzskata, ka sievietes ir nevajadzīgs naudas patēriņš un vispār stulbas būtnes, tad a) lepni jānomirst vienatē; b)jāsāk iemīlēt locekļi un ānusi vai arī jāapzinās, ka šāda preference jau pastāv; c) vēl varētu vienkārši sākt pelnīt vairāk, lai tiktu vaļā no saviem mazvērtības kompleksiem.
Man nekad mūžā nav bijušas problēmas ar homoseksuāliem cilvēkiem un es nesaprotu, kāpēc par manu nepieklājīgo teikumu vispār jāsacepas. Ja man liekas, ka kāds izteiciens var lieti noderēt par apvainojumu, es viņu tā arī izmantošu, it īpaši kad esmu anonīma un tērēju laiku troļļu diskusijās.
Ja čaļi uzskata, ka sievietes ir nevajadzīgs naudas patēriņš un vispār stulbas būtnes, tad a) lepni jānomirst vienatē; b)jāsāk iemīlēt locekļi un ānusi vai arī jāapzinās, ka šāda preference jau pastāv; c) vēl varētu vienkārši sākt pelnīt vairāk, lai tiktu vaļā no saviem mazvērtības kompleksiem.
Tātad Tu mēģināji izmantot par apvainojumu teicienu, ar kuru apvainojamajam piedēvēji piederību pie cilvēku grupas, ar kuriem Tev nekad nav bijis problēmu, kuri ir kopti, forši, kuriem citi nepamatoti dara pāri, diskriminē, utt.? Es pareizi esmu sapratis?
Bet ja ieskaita, ka vidēji sieviete rada 3 bērnus tad atlikušo dzīvi sieviete tikai rada pilnvērtības ilūzīju. Vīrietim ilūzīja, bet sievietei aborti, gumija, kontrasepcija ginekoloģija... Rīgas stradiņu slimnīca. Šīs slimnīcas darbinieki izsaka tādu teorīju ka katra LV sieviete tur pabijusi vai vel pabūs.
Ne tikai mēģināju, bet arī izmantoju teikumu, kas aprobežota idiota galvā ir apvainojums. Tam nav nekāda sakara ar manu personīgo attieksmi pret homoseksuāļiem.
Es arī esmu no tiem, kas cilvēkus sauc par dauņiem un kretīniem neatkarīgi no tā, vai viņiem ir diagnozes. Tas tā, lai tev vieglāk izprast.
Ne tikai mēģināju, bet arī izmantoju teikumu, kas aprobežota idiota galvā ir apvainojums. Tam nav nekāda sakara ar manu personīgo attieksmi pret homoseksuāļiem.
Es arī esmu no tiem, kas cilvēkus sauc par dauņiem un kretīniem neatkarīgi no tā, vai viņiem ir diagnozes. Tas tā, lai tev vieglāk izprast.
NU tadiem kaa autors sava pedeja stundinja jagaida izolaatoraa.