big bad wolf, :D :D :D :D
Iedomājos skatu- atnāk negaidīti ciemiņi, uzvāru viņiem tēju un uz maza šķīvīša uzlieku olu, lai ir ko piegrauzt klāt. :D Vai arī olu sagriežu kā picu un dodu katram gabaliņu uz salvetes. :D
cik ātrā laikā jāiekļaujās?
Cepumi, mafini, kūciņas nederēs, ja viesi būs pēc pus h, esmu par dažādām maizītēm- siervaizes, dezmaizes+skābs gurķītis virsū, var cept cepeškrāsnī, var tā pat. Tā var arī sataisīt saldās maizītes ja ir āboli vai banāni.
http://www.receptes.lv/receptes/gardie-mafini/
Nu šitos mafinus mierīgi pa pusstundu var sataisīt. Es tikai daru tā, ka ielieku formiņā mīklu un vēl visu kaut ko salieku pa virsu- šokolādi, rozīnes, riekstus utt., kas vien ienāk prātā.
Man loti patiik uzcept aatraas aabolmaiziites-labaak izmantot to baltmaizi,kuru var sagriezt mazas skeeliitees-apsmeereeju ar sviestu ,uzlieku virsuu aabola skeeliiti,mazliet cukuru,kaneeli,var veel nosmeereet pa virsu ar olas dzeltemumu ,un kraasnii ieksaa uz paaris min.Loti labas ir arii karstaas siermaiziites-tur veel uzlieku virsuu riekstinu ,vai mandeli!
Kas ir domāts ar uzņemšanu.. ja uz tēju vai kafiju tad tā varētu būt vienkārši ātrā citrona kūka vai šokolādes kēkss.
Ja vienkārši gribas uzņemt viesus pie vīna glāzes, tad uzdekorētu nelielu plates izlasi ar dažādiem sieriem, olīvēm, vīnogām, krekeriem, aso džemu un kādu kūpināto prosiutto.
P.S. Vienmēr vados pēc pasēdēšanas laika un dzērienu piedāvājuma. Nav arī nekā sarežģīta visu apvienot. Kamēr ciemiņi našķojas ar plates gardumiem, gatavot krāsnī kēksu.