Tīri intereses pēc.....

Reitings 223
Reģ: 27.08.2013
...kā rīkotos un ko domātu Tu?
Situācija.
Vakars, es pajautāju vīrietim- cik ir pulkstenis. Viņš paņem rokās telefonu, un es, neko nedomājot sliktu, vnk paceļu galvu no spilvena, lai paskatītos, nu cik tad ir tas laiks. Pamanu, ka viņam ir sms- neredzu ne sūtītāju, ne saturu, bet viņš momentā telefonu aizgriež prom, noliek nost. Es pasaku- tev jauna sms. Viņš- jā, zinu! es- nelasīsi? Vīrietis atbild- izlasīšu. Un pabāž telefonu zem spilvena.
Nieks, jā. Pirms kāda sāk knābt virsū, pasaku uzreiz- neraudu pie pc par to, kāds man ticis kretīns. Vienkārši interesē, vai arī citiem cilvēkiem tas liktos aizdomīgi un vai jūs uzskatat, ka attiecībās jābūt noslēpumiem? Ja man kādreiz pienāk kāda privātāka sms, es nekad nenorauju telefonu puisim no deguna, kā lai saka- ļauju uzmest aci, ka tas nav nekas slēpjams, bet tad pasaku- ka tā tomēr privāta lieta un ka viņš nevar lasīt. Iepriekš nekad viņš tā nav darījis.
Izklausos pēc pusaudzes, kura raksta vēstuli "Sīrupam", pati zinu. :D
12.10.2014 10:03 |

Reitings 502
Reģ: 24.02.2014
Es droši vien uztaisītu WTF izteiksmi un tiešā tekstā pajautātu, ko ta nelasa?!
12.10.2014 18:38 |

Reitings 2609
Reģ: 11.11.2013
Uztraucies ;) Pats esmu tā darījis. Par nelaimi.

Ja vienīgi, viņš Tev netaisa grandiozu pārsteigumu :O
12.10.2014 18:41 |

Reitings 1291
Reģ: 16.03.2014
Viens no bijusajiem draugiem dariija tiesi taa pat.. Respektiivi, kaa vinam naaca kaada zina, sleepa to. Un, vispaar, nezinaaja, kur likties.. Ka tik neieraugu kaut ko! Pa nakti vispaar savu tel. vins sleepa dreebju skapii.. :D haha, tagad jau tas viss liekas smiekliigi, bet, atceroties to.. Toreiz bija lieli paardziivojumi utt. Laikam, tiesi siis nejaukaas pieredzes deel, es to pasu podomaatu, ja mans tagadeejais draugs taa riikotos. Ja saki, ka tas nevar buut paarsteigums, tad, veel jo vairaak liekas aizdomiigi.
12.10.2014 18:43 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
pateica, cik pulkstens?
12.10.2014 19:34 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Savai privātajai telpai ir jābūt, protams, bet šis gadījums skan gaužām nelāgi.

+
12.10.2014 19:53 |

Reitings 2258
Reģ: 29.01.2009
lai gan autores aprakstītā situācija neliecina par pārsteigumu. kad esi kopa ar kādu, tu taču jūti ko viņš domā, jūti vai krapj, vai gādā tev dāvanu, vai tad tā nav? atceros vakaru, kad draugs mani bildināja, viņš jau 2h uzvedās aizdomīgi, pirmā doma man bija, ka saaukstējies, slikti jūtas, bet kaut kā aizdomīgi labā garastāvoklī, tomēr stresains, tad iedomājos, ka varbūt bildinās un pēc brītiņa tā ari bija. sorry, par pozitīvo atkāpi šajā bēdīgajā tēmā, bet es domāju, ka tev jāuzticas savam sajūtām, ja šķiet, ka krāpj, tad arī tiešā tekstā pasaki, ka tu domā, ka krapj un lai pierāda pretējo - parāda savu telefonu un to sms. ja būsi kļūdījusies, tad atvainojies. bet vispār priecājies, tas tikai norāda, ka drīz tava dzīve ies uz augšu, atradīsi labāku čali :)
12.10.2014 22:00 |

Reitings 7
Reģ: 15.10.2014
Man noteikti tas liktos aizdomīgi. Pēc savas pieredzes varu teikt- tur noteikti bija kas tāds, kas tavām acīm nebija paredzēts. Pati tā ar esmu darījusi, kad puisim blakus esot man atnāk sms, pagriežu telefonu lai viņš neredz. Personīgi manā situācija tas nenozīmēja, ka cits puisis raksta, vienkārši attiecības ir jābūt arī kādai daļiņai privātuma. ;)
15.10.2014 17:21 |

Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
dzirdēts teksts.no sava ex uzzināju ka bijusī neliek mieru...tieši tā pat rīkojās kā aprakstīji!
15.10.2014 17:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits