nekārtīgie sakārtojumi

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Labrīt.
Man kārtējie matu jautājumi.

Man ļoti patīk otrās dienas taisnotie mati, kad tie ir sagulēti un savandīti. Bet tie tomēr ir otrās dienas mati. Bet pēc matu taisnošanas, mati ir pārāk perfekti. Gribas to messy izskatu. Matu netaisnošana šoreiz nederēs, mati ir lokaini un lauvas efekts man dabisks. :D

Kā lai pie tādiem tiek? Youtube vienīgo ko atradu bija sauso šampūnu izmantošana. Man ir problemātiski ar galvas ādu, sausais šampūns ir pēdējais ko gribu izmantot.
Kā būtu ar vieglu laku pie saknēm un vasku galos? Mati drīzāk neizskatīsies taukaini?
Protams, eskpermentēšana. Bet varbūt kādai ir kāds padoms? Esmu idiots matu produktos un veidošanā.

Pēdējā laikā ar bilžu ievietošanu neveicas, tāpēc links un aptuveno bildi -
12.10.2014 04:57 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Man šķiet, ka jūs mani nesapratāt. Man ir dabīgi lokaini. Respektīvi tādu sakārtojumu vēlos iegūt pēc matu taisnošanas, jo savādāk nekādi. Gribu taisnus, ne beach waves vai lokas. :D

Viss izdevās, pie saknēm laka un galos nedaudz vasks ir ok, mani apmierina. :)
12.10.2014 13:48 |

Reitings 165
Reģ: 01.07.2014
pamēģini varbūt mitros matos sapīt bizi,un tad tā lai izžust,vai ar fēnu. un tad galus tik ar taisnotāju pietaisno un tad varētu būt līdzīgi.
12.10.2014 15:15 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Man patik nevizigi mati, izkemmeju, uzpinu bizi un tad izlaizu,papurinu un ir labi.
12.10.2014 15:23 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Tachu ar bizi un copi ejot guleet sanaak viljnjaini mati, nevis messy taisni.

Izmazgaa matus, ljauj pashiem izzhuut (vai arii, ja tev ir tik biezi un gari kaa saki, tad mazliet pazhaavee ar galvu uz leju). Kad ir sausi, tad mazliet pataisno, nu taa, lai lielums ir iztaisnots, bet ne perfekti. Ieliec matu saknees beernu dibenpuuderi vai talku (man liekas, ka tas tas pats vien ir), ja bail no sausajiem shampuuniem. Mazliet uzkasi - un nevis taa, ka katru shkipsnu, bet nu taa - pa lielam. Iepuut laku pie sakneem, un galos mazliet vasku. Voilà. Man taukaini neizskataas, galvenais nepaarshaut paar striipu ar vsku - tieshaam liec tikai pashos galinjos.
12.10.2014 15:40 |

Reitings 992
Reģ: 01.10.2013
Daudziem brendiem ir salt spray tā saucamo beach hair efekta panākšanai

drogas ir, taa saucamais narinjas efekts tur apraksta arii ta ir rakstiits, no got2be firmas ir tadaa gaisaa pudelitee
12.10.2014 15:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits