Meitenes, man ir ļoti triviāls jautājums, es taču varu uz dzīvnieku patversmi vest gaišu, vecu segu, ja? Ir arī spilvens, taču mājaslapā rakstīts, ka patversmei tas nav vajadzīgs. Es jau cerēju, ka kāds kaķakungs varēs uz tā gulēt.
kisskissmjau, tikko speciāli iegāju feisbukā, atvēru tavu jaunāko bildi..ilgi lupiju... neredzu tizlus matus :D Vispār līdzīgi ir tiem,kas tev tajā bildē ielikti. Ar lielo ,resno lokšķēri varētu sataisīt tādus ,uzkasīt un 'butu tieši tādi.
Lakoju nagus, un skatos TVzvaigzni. Pēc šī vakara iespaids par Ievu Ādams ir mainījies par visiem 100%. Daudz ko vērtīgu pastāsta/iemāca, tieši ar savu skarbumu.
Marīī, nu tajā bildē, kas man profilā, tur viņi ir skaisti nodedzināti ar taisnotāju. :D Tad man vajag lielo, resno lokšķēri!!! Ar taisnotāju gan jau arī tādus var iečirkot, bet man rokas aug no nepareizās vietas, un es nemāku. :D
Vespera, man bija daudz mazi spilventiņi, ar likās nevajadzīgi, bet gan jau, domāju, ka viņi "izlietos." Un man bija kādi 10 spilventiņi un 3 segas, saliku kartupeļmaisa veida maisā un aizvedu. NU viņi nemaz nezināja, kas tur ir - es teicu, ka sega un spilveni!
Man ir tikai konuss, lielo lokšķēri es pārdevu, jo man gari mati un no lielās nebija jēgas nekādas.
Nu paskaties youtubē vidoe kā ar taisnotāju to pareizi dara un pamēģini. Sabužini matus, uzkasi ,lai kuplāki un mēģini!
Mani ir pārņēmis bloga trakums - tik daudz ko gribas aprakstīut, turklāt divās valodās, ka jādomā, kā to paspēt :D bet vispār labvakar :) Lai visām forši!
kisskissmjau, man vispār ir nenormāli sākuši krist mati ārā. Šausmīgi vienkārši! Visur mani mati mētājas, kad izķemmēju savus matus, tad no tā,kas ir palicis ķemmē, man liekas,ka varētu zeķi uzadīt!! :D Kaut kā jokaini viņi krīt laukā un arī tā kā lūzt. Nezinu kas pie vainas.
Marīī, ja godīgi, tad man arī tagad baigi sākuši krist mati ārā. Bet man tā uznāk periodiski, izkrīt un tad aug vietā. Vienmēr friziere saka, ka man daudz mazo matu, kad visi gari izaugšot, tad būšot baigi biezie. Taču kā nav- tā nav. :D
Man ar mati krit, vini ir visur, pat neiedomajamakajas ( cik gars vards) vietas. Viss sakas pec bebuka piedzimsanas. Ar nagiem, adu viss okey, Bet mati tik.
Man tagad ari nagi ir palikuši slikti. Vienmēr man ir bijuši ļoti spēcīgi nagi un atri aug un ļoti garus varēju izaudzēt. Un ja lūza, tad ar puspirkstu :D :D Bet tagad kā paaugās,tā uzreiz šķeļās tādās plāksnītēs tā kā un lūzt nost. Žēl baigi, bet neko. Jādzīvo :D
Āda arī dīvaini uzvedās, kā atbraucu uz Latviju ,tā āda atkal dusmīga uz mani. Gan jau ūdens pie vainas.
kisskissmjau, tu balini matus? varbūt no krāsošanas lūzt ?