Sarunāta bija tikšanās, tajā dienā viņš paziņo, ka jūtas slikti un jāatceļ līdz nāk.nedēļai. Viss jau ok, bet nākamajā dienā, lai dotos uz futbolu un aliņu kopā ar draugiem, slimība pagaisusi. Lai gan aizbildinājās, ka biļetes uz futbolu bija nopirktas un draugam dz.d.
Nu ko--es nepatīku vai?
Un nē, diskusija nav par to, vai pamest čali pat neesot ar viņu vēl kopā! ko jūs nodomātu?
Varbūt nepatīc, varbūt baidās satikt, varbūt bija žēl izniekot biļetes tāpēc pusslims gāja uz pasākumu, varbūt reti draugus satiek tā kā izmantoja to pašu izdevību.
Manuprāt, tu viņam patīc, bet ne tik ļoti, lai viņš tevi izvirzītu kā prioritāti. Vai arī, cilvēks tajā dienā tiešām slikti jutās, bet nākamajā rītā jau bija ok.
Nu ja aizina tad par ko bēdāties? par to ka tieši tai dienā kad bija jāsatiek tevi viņš slikti jutās? Vai tad tu gribētu randiņu ar cilvēku kurš ir noguris, puņķainu degunu un aizsmakušu balsi piemēram?
Man liekas, ka reizēm sievietes par daudz domā un izdomā ko tādu, kas vīrietim pat prātā neienāk
Nezinu vai šis ir tas gadījums, bet domāju, ka vēl ir pāragri sākt domāt, ka viņam autore nepatīk.
Mans draugs pirmajā randiņā bija pohains jo iepriekšējā vakarā radinieks bija pierunājis ka jādzer, tad nu godīgi sakot man laikam būtu paticis labāk ja viņš būtu izlaidis nedēļu nekā tāds noguris un ar galvas sāpēm nāktu mani satikt. Viņam par laimi es esmu tik jauka ka atradu kur mēs varam iedzert pa aliņam lai pohas pāriet
nu nekas traks, man arii ir bijis taa,ka mirstu vai nost, bet naakamajaa dienaa juutos vesela. nevar jau zinaat. ja jau aicina, tad varbut tiesham slikti jutaas
Par daudz domā un analizē. Jūs abi esta brīvi cik saprotu un vnk pagaidam izklaidejāties - mazums viņam 101 iemesls kāpēc negribēja/nevarēja iet. Nemeklē kaut kadas zīmes un iemeslus kur to nav... Ja viņs tev patīk tad aizej nākamreiz, ja nepatik neej....
Meitenes dažreiz vnk par daudz kaut ko analizē.
Puisim gan jau ka tu patīc, bet tas nenozīmē, ka viņs jau ir tevī nepratīgi samīlējies - viņi biezi uzreiz satiekas ar vairākām un kad kāda iepatīkas tā dziļāk un pamatīgak atmet citas...