Nezinu kādas tev intereses ēdienu ziņā, bet es nesen pagatavoju ļoti garšīgu vistas filejas kišu (recepte no četrām sezonām).
Uzsildi krāsni līdz 200 gādiem.
Ieliec tartes formā izrullētu kārtaino mīklu (es ņēmu Tešla, to kas plāksnītēs, 2 plāksnītes no sešām).
Tad atsevišķā salātu bļodā sagriez 3 palielus tomātus + saplūs sauju balizika lapiņu + nedaudz sāls, pipari + olīveļļa, lai pastāv un savelkas viss kopā.
Sagriez 2-3 vistas filejas nelielos gabaliņos un uz cep ar olīveļļu, nedaudz sāli, pipariem un sīpoliem (kādi 1-2 sīpoli).
Tad to vistiņu liec uz mīklas un vienmērīgi izlīdzini, virs tās liec tomātus.
Sakul 2 olas ar 250 ml saldā krējuma + sāls + pipari. Un to visu pa virsu vistai un tomātiem.
Smalki sarīvē 50 g cieta siera un liec cepeškrāsnī uz 30-40 min, var labi pēc virskārtas redzēt vai ir gatavs.
Nu ļoti garšīgi :)