ATDODU grāmatas!!!

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
ATDODU GRĀMATAS!!! Vēlos atdot visu kaudzi kopā, jo pēc iespējas ātrāk jāatbrīvo vieta un nav laika ar to nodarboties. Kaudzē ir gan pavārgrāmatas, gan klasiskie romāni, arī dzejas krājumi, Jaunsudrabiņa izlase, tautasdziesmu krājumi, Dikensa grāmatas un vēl un vēl un vēl.... Izmest nespēju, bet strauji ir jāatbrīvo vieta un cerams, ka šīm grāmatām nebūs jānonāk ugunskurā. Atrodas Vecāķos!!! (Pieredze rāda, ka ja atdodu mantas, cilvēki tās saņemot tāpat kaut ko dod pretim, ja arī neprasa, tad nu ja nu kas man garšo vīns, taču šajā gadījumā arī atbrīvošana no tās kaudzes, jau būs kā dāvana man :D)

P.S. Ja ne vienam nevajag, tad varbūt komentāros padalāties ar info, kam un kur varētu aizvest šo kaudzi noziedot. No grāmatām jāatbrīvojas ŠODIEN!!! Lai, gan man īsti pat nav laika ne vadāt ne zvanīties un meklēt kur. Ļoti ceru, ka kādam varētu vajadzēt un atbrauks pakaļ.

10.10.2014 15:15 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Starpcitu.
Vari uz otro elpu nest visu ko jums nevajag, galvenais lai labā stāvoklī :)
10.10.2014 22:12 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Ja jau sakāt, ka ņem visas, tad pirmdien sazvanīšu Otro elpu un aizvedīšu viņiem :)

Vakar veiksmīgi tiku vaļā no veca skapja FB, atdodu mantas grupā, patīkami, ka cilvēkiem noderēs un kādam kapos vēl.

Pāris skapīšus, kuri izļurkājušies gan nodedzinājām šodien, nevienam tos nenovēlu lietot :D :D :
D

Taču secinu, ka ar labdarību nodarboties ir grūti :d Laikietilpīgi un nogurdinoši :D
10.10.2014 22:21 |

Reitings 4481
Reģ: 03.01.2014
bet man patīk, ka man viņas stāv plauktā.

ja man patīk kāda valoda, tad arī stāv plauktā. :D lietot nelietoju. Prieks ka es neesmu vienīgā tāda. kādreiz vēl ceru palietot.
10.10.2014 22:28 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Taču secinu, ka ar labdarību nodarboties ir grūti :d Laikietilpīgi un nogurdinoši

+++
Man zem kāpnēm stāv vairākas kastes, kā nevaru sadūšoties aisvets, tā nevaru :D
10.10.2014 22:32 |

Reitings 2264
Reģ: 21.01.2013
Diez vai bibliotēkā ņems pretī - tur viņi paši likvidē grāmatas, kuras pietiekami ilgu laiku lasītāji nav ņēmuši lasīt. Manas dzimtā miesta bibliotēkas noliktava ir pilna ar norakstītām grāmatām, kuras viņi pamazām atdod makulatūrā.
10.10.2014 23:48 |

Reitings 227
Reģ: 06.08.2013
Pacelšu.
Par mazāku vai lielāku šokolādi varu atdot:
"Dzīvnieku fermu" un "Andersena pasakas" angļu valodā;
"Spēle ar uguni" un Robina Šarma "Slepenās vēstules no Mūka, kurš pārdeva savu ferrari."
Visas grāmatas ir labā stāvoklī, izlasītas tikai vienreiz.
Ja kādam ir interese - rakstiet vēstulēs. :)
17.04.2015 19:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits