Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kā pārvarēt bezcerības sajūtu?

Reitings 15
Reģ: 21.02.2014
Tikai pavisam nesen tiku ārā no četrus gadus ilgām "attiecībām" (drīzāk mokoša murga), kurās otrs cilvēks paspēja mani emocionāli izd*** no visām iespējamām pusēm. Beidzot atradu spēkus, drosmi un pašapziņas paliekas pacelt galvu un, neskatoties uz visām spēcīgām jūtām un salauzto sirdi, un pateikt šim cilvēkam nē un pagriezt muguru, izbeigt jebkādu kontaktēšanos. Bet runa šoreiz par ko citu..

Man ir pilnīga tukšuma sajūta jau kādu laiku. Man ir sajūta, ka šis cilvēks man ir atņēmis ne tikai iekšējo pašapziņu, līdzsvaru, harmoniju un spēku (ar ko es vēl esmu gatava tik galā), bet kas ir pats briesmīgākais - ir sajūta, ka viņš ir atņēmis man ticību un cerību, ka es kādreiz spēšu atrast cilvēku, kas mani iemīlēs un kuru iemīlēšu es, ka es būšu laimīga, ka es spēšu kādam uzticēties, atvērties (pēc dabas esmu izteikts intraverts, tagad esmu kļuvusi vēl noslēgtāka). Man ir sajūta, ka, lai emocionāli nesabruktu, man ir jābūt ļoti stiprai - taču šī sajūta jau ir pārvērtusies tiktāl, ka es jūtos kā ledus gabals. Un šī sajūta sāk mani mocīt un iekšēji graut.

Vai Jums kādai ir bijusi šāda sajūta kādreiz? Vai viņa pārgāja? Pilnībā? Kas Jums palīdzēja? Būšu pateicīga par kripatu no Jūsu pieredzes vai padomu, kas man šobrīd ļoti vajadzīgs.
10.10.2014 14:51 |

Reitings 15
Pacelšu!
10.10.2014 14:55 |

Reitings 1888
Reģ: 15.09.2012
Pirms pusgada arī pātraucu tādas attiecības. Jutos līdzīgi, kā esi aprakstījusi. Ko darīju? Turpināju dzīvot, nesēdēju mājās, gāju sabiedrībā par spīti visam. Principā sāku jaunu dzīvi - atradu jaunu dzīvesvietu, darbu. Neilgi pēc šķiršanos iepazinos ar brīnišķīgu puisi, kurš izmainīja manu dzīvi un padara mani beidzot laimīgu :)
Tev arī iesaku pacelt galvu augstu gaisā, aizmirst to kretīnu. Ja nevari pilnībā, tad vismaz kaut ko pamaini savā ikdienā. Pievērsies kādam hobijam, tiecies ar draudzenām, izbaudi brīvību. Turies :)
10.10.2014 15:05 |

Reitings 1888
pātraucu pārtraucu
10.10.2014 15:06 |

Reitings 15
Lieta tāda, ka man ir sajūta, ka es pat negribu (!) nekādas jaunas attiecības, man nav cerības un ticības, ka tās varētu būt citādākas. Zinu, ir muļķīgi domāt, ka visi vīrieši ir vienādi, bet man vienkārši pazudusi šī ticības sajūta. Pat negribu riskēt un mēģināt atkal.. Un tas jau ir tas, kas mani šobrīd ļoti nomāc.

Bet, paldies miss_mia par padomu!
10.10.2014 15:09 |

Reitings 1888
chrysam, runājot tieši par attiecībām, tas bija pēdējais, par ko tajā laikā domāju un gribēju! Biju noskaņojusies, ka nelaidīšu sev nevienu klāt. Vienkārši visnegaidītākajā brīdī sanāca tā iepazīšanās.
Vienkārši ļauj lietām ritēt savu gaitu. Un, lai arī cik banāli tas neizklausītos, laiks visu saliks pa plauktiņiem. ;)
10.10.2014 15:13 |

Reitings 378
Reģ: 24.05.2010
chrysam, esmu līdzīgā situācijā, bet palīdzēt ar padomu Tev vēl nevaru- it kā pārdzīvojumiem esmu tikusi pāri, bet iekšēji tāds liels sagurums, un līdz ar to fiziski nav spēka..pieceļos no rīta un turpat arī gribu palikt. Apetītes arī nav. Zinu,ka pāries, laikam tam jāiziet cauri :)
10.10.2014 15:14 |

Reitings 900
Reģ: 02.03.2014
Lai no tadam attiecibam atkoptos ir vajadzigs laiks... raksti, ka nesen tiki prom no vina... tas ir pashsaprotami, ka paigadam negribas jaunas attiecibas... ka nav ticibas ka sastapsi kadu, kuram varesi uzticeties utt.... paies laiks un uzradisies kads pie Tava apvarshnja, kursh liks Tev atkal smaidit un liks justies miiletai... patreiz vnk izbaudu brivibu... velti laiku sev.... iepriecini sevi.... :) izbaudi dzivi bez moralaa terora... :) izturibu un veiksmi Tev :)
10.10.2014 15:15 |

Reitings 124
Reģ: 02.06.2014
chrysam, to ārstē laiks, bet vispār uzvelc kaut ko seksīgu un aizej uz kādu klubu šovakar. Ja vīrieši uz Tevi skatīsies ar iekāri, tad no rīta tas, ko Tu te sarakstīji, liksies sūds.
10.10.2014 15:16 |

Reitings 15
Man pat nav spēka no rītiem no gultas celties, kur nu vēl uz klubiem iet :-D
Varbūt man to sajūtu pastiprina tas, ka man šis cilvēks katru dienu ir jāredz (lai gan kontakta mums vispār nav).

Zinu, ka laiks visu dziedē, bet man katru dienu vajag atrast spēkus, lai pieceltos no gultas un atrast spēkus, lai kaut nedaudz ticētu, ka laimīgas dienas būs (kaut kad)..
10.10.2014 15:22 |

Reitings 391
Reģ: 24.04.2009
Ja vīrieši uz Tevi skatīsies ar iekāri, tad no rīta tas, ko Tu te sarakstīji, liksies sūds.

Tā jau nu gan nebūs - ka rīt no rīta viss liksies sūds .

Pēc ilgām attiecībām vajadzīgs laiks , lai paliktu vieglāk ap sirdi..
10.10.2014 15:24 |

Reitings 180
Reģ: 05.08.2014
Liekas, ka visu to, ko uzrakstīji Tu, es būtu rakstījusi par sevi..
Ar padomu gan nevarēšu palīdzēt, izšķīros tikai nesen un tagad eju cauri visam Tevis aprakstītajam.
10.10.2014 15:48 |

Reitings 15
Tad jautājums tām, kas tagad iet tam cauri - ko darāt Jūs? Kur smeļat spēkus un ticības kripatiņu?
10.10.2014 15:54 |

Reitings 180
Reģ: 05.08.2014
Ļauju sev izsāpēt un izraudāt visu, kas iekšā. Nav jau jēga uzreiz kaut kur skriet un darīties, lai tikai sevi nodarbinātu. Man vienmēr ir bijis vajadzīgs tas periods, kad ļauju sev sēdēt mājās un skumt. Pēc tam, kad būšu izraudājusies, tad domāšu, ko darīt.
10.10.2014 15:57 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Pazīstami .. bija dzīvē laiks, ap 1.5 gadiem, kad nelaidu sev klāt pat savu mammu un māsas, kur nu vēl citas sievietes .. Domāju, ka nekad vairs neļaušu nevienai ienākt manā sirdī, kas arī ilgi atbilda patiesībai. Tomēr dzīve ieved savas izmaiņas un vecās sāpes izbāl ar laiku. Kā arī paliku vecāks un gudrāks.
Tagad tādas lietas uztveru ļoti viegli. Esmu iemācījies sevi uzraut pēc tādiem gadījumiem. Man palīdzējušas ir 2 lietas:
1) Pirmā ir aizraušanās ar savu hobiju, lai arī kāds tas būtu. Darīt to, kas Tev ir interesants.
2) Paņemt otru darbu, kas Tevi vienkārši tā izpumpē, ka domāt neatliek laika.
Tagad esmu spējīgs uzticēties citām sievietēm, jo dzīvē ir pierādījies, ka Jūs esat tik dažādas, ka nevar vilkt paralēles ar jebkurām iepriekšējām attiecībām. Katras nākamās ir savādākas kaut vai tikai tāpēc, ka arī es pats esmu mainījies laikam ejot un nekāpju uz tiem pašiem grābekļiem vairākkārtēji.
10.10.2014 16:02 |

Reitings 378
Reģ: 24.05.2010
Es īsti vēl neko, ir otrā diena..treniņu izlaidu, jo nejutos fiziski labi dēļ, pēc darba iešu mājās gulēt,gribas truli blenzt griestos.
10.10.2014 16:05 |

Reitings 15
Paldies ^^2 un meitenēm! Vēl kādi padomi?
10.10.2014 16:07 |

Reitings 1804
Reģ: 29.05.2014
Pirmkārt, prieks, ka esi tikusi vaļā no tādas nastas un Tu esi liels malacis, par spīti visam. Kas attiecas uz padomiem... tur tiešām nav daudz, ko ieteikt. Galvenais ir turpināt dzīvot. Neatstum cilvēkus, kas interesējas par Tevi un ir tuvi, nemēģini slēpt emocijas, bet runā un turpini darīt, jebko, kas Tev patīk. Saprotu Tevi, par cik pats esmu liels vienpatis, mēdzu negatīvo noklusēt, paturēt sevī ar attaisnojumu, ka neuzticos vai negribu citiem uzkraut savas problēmas, bet agrāk vai vēlāk tāpat Tu attopies pie tā, ka Tu nevienam vienkārši vairs neinteresē un ar savu vēsumu esi aizstūmis visus prom. Dod sev laiku. Pati minēji, ka šis murgs ir beidzies tikai nesen, tāpēc nesteidzini sevi, tiec skaidrībā un apjaut visu kā ir tagad. Šī stadija tiešām nav mūžīga. Esi sev, dari sev. Drīz viss būs kārtībā. :)
10.10.2014 16:13 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits