KĀ piedot neuzticību SEV?

Reitings 29
Reģ: 25.08.2014
Visur jautājumi par to, kā piedot vīrietim, kurš krāpis sievieti, daudzas no mums bijušas šādā situācijā, bet skats no otras puses?
Zinu, asā reakcija un pārmetumi, davai bez šitā, pārdzīvoju, ka nevaru palīdzēt savai māsai, kā gribētu, jo godīgi sakot nezinu atbildi uz šādu jautājumu!

Vai kāda no Jums ir krāpusi, un pēc tam spējusi sev piedot un dzīvot laimīgi tālāk?
Mēs būrāmies tam cauri, un viņa it kā var, bet nevar līdz galam sev piedot.

Lietas apstākļi:
Viņa ir divu gadu attiecībās
Attiecībās problēmas, abpusējas neizdarības dēļ, bet mīlot (diez ja mīl, var krāpt vispār?)
vakariņoja ar senu draugu un šis caps.. (zinam, abas puses ir vainīgas vienlīdz)!
Protams vīns - alkohols neko neattaisno, pie tā arī nonācām..

KĀ DOMĀ DĀMAS, KAS BIJUŠAS ŠĀDĀ SITUĀCIJĀ? KĀPĒC tā darījāt?
PALDIES!
09.10.2014 13:05 |

Reitings 29
Dzozefine, es domāju šis ir viņas gadījums.
Paldies par viedokli!
09.10.2014 16:30 |

Reitings 899
Reģ: 10.09.2014
var gadīties protams visādi, nedomājot, neplānojot... man ļoti patīk teiciens, ka vīrietim attiecības esot jābūt malziet kurlam, savukārt sievai aklai... nebūt un ne vienmēr tas nozīmē fizisku krāpšanu, kas manuprāt nav nekas salīzinājumā ar emocionālo krāpšanu. Tā filosofējot par tēmu...
09.10.2014 16:37 |

Reitings 1183
Reģ: 15.02.2012
Kāpēc sev jāpiedod? Tā, manuprāt, ir neuzticība nevis sev, bet otram cilvēkam. Es sevi nenodevu, kad krāpu. Sirdsapziņas pārmetumi ne vienmēr nozīmē neuzticību sev. Ar sirdsapziņu vnk ir jātiek galā.
Es uz šīm situācijām skatos racionālāk - ja redzu nākotni attiecībām, noteikti faktu noklusēju, sagremoju un vnk dzīvoju tālāk it kā nekas nebūtu noticis.
Ja man attiecības nav prioritāras, nav pārliecības par tām - krāpšanu var vai nu atklāt, vai vnk šķirties.
09.10.2014 16:55 |

Reitings 29
Paldies par viedokļiem, tieši tādi arī mums nāca par labu ;)

Jaukas brīvdienas dāmas!
10.10.2014 11:12 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Ja vinja grib sabojat attiecibas vai vel drastiskak, lai stasta puisim. Ja grib attiecibas turpinat ka lidz shim, lai tur muti un viss.
12.10.2014 23:02 |

Reitings 1291
Reģ: 16.03.2014
Domaaju, ka ir sievietes, kuras, peec izdariitaa, bez probleemaam turpina dziivot taalaak.. Ne vinaam sirdsapzinu tas "grauz", nekaa. Protams, ir taadas, kuras peec saadas riiciibas, nemitiigi devi "sausta" par izdariito, meklee veidu kaa piedot sev un rast mieru. Uzskatu, ka katram taa "miera atrasana" ir individuaala padariisana..
Pati personiigi esmu savaa dziivee nokraapusi puisi!! Uzreiz perc taa gadiijuma, vins to uzzinaaja no manis pasas. Izstaastiiju, jo zinaaju, ka nespeesu sadziivot ar meliem. Turklaat, ja kaut kas mani pamudinaajis to izdariit, tas tikai pieraada to, ka attieciibaas kaut kas nav kaartiibaa. Liidz ar to, peec visa, ko vins uzzinaaja, vins veel centaad glaabt siis attieciibas. Jaa, nevis es, bet gan vins!! Tacu, zinaaju, ka taas turpinaat neveelos, jo, taa jau, laikam, ir, ka, ja miil patiesi, tad neuzticiibas nebuus, vismaz es taa uzskatu.
Tacu, nekad nespeetu turpinaat attieciibas, neko taadu otram neizstaastot!
12.10.2014 23:11 |

Reitings 974
Reģ: 08.05.2014
Sevi jācenšas nešaustīt arī tāda iemesla pēc, ka no malas tas varētu būt pamanāms.
Brutāli jāizgrūž notikums no atmiņas, jāpasludina par nekad nebijušu, un, protams, jāapsola sev, ka tas NEKAD netiks atkārtots. Jo mazāk apcerēs šo nodevību, jo vairāk būs enerģijas cīnīties par laimīgu nākotni.
12.10.2014 23:11 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Ja es nonāktu tādā situācijā, zinu, ka pati izstāstītu, jo sirdsapziņa mocītu ļoti. Nemaz negaidītu, lai man piedot, pati attiecības arī izbeigtu, jo ar to sadzīvot nespētu. Domāju, ka tas mani arī grauztu kādu laiku. Vienalga, ja arī attiecībās ir bijušas kādas nesaskaņas un es esmu meklējusi mierinājumu, mani grauztu mana bezrūpīgā attieksme pret cilvēku, kuram es esmu viss.
12.10.2014 23:41 |

10 gadi
Reitings 704
Reģ: 31.03.2012
Aleksandro - kapēc no Sancho pārtapi par Aleksandro? :D atceros, biji meitene kurai muuzhdien bija probleemas ar bagaatajiem vechiem, kura beigu beigaas apreceejaas. Nomainiiji dzimumu? :D
13.10.2014 22:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits