Kā man patīk, ka sievietes spriež par to, kādi ir vīrieši un ko viņi domā :D
Var jau būt, ka Jums, cienītās, ir arī taisnība atsevišķos gadījumos, bet pilnīgi noteikti nedomāju, ka tas ir vispārināmi. Lielākā daļa vīriešu tomēr ir sakarīgi un neslidinās visur, kur to var izdarīt. Tāpat arī neskatās uz jaunajām. Es pat teiktu, ka sieviete manā vecumā (man drīz 31) +- 2 gadi, ir krietni sievišķīgākas un pievilcīgākas par kaut kādām 20 - 24 gadniecēm. Iemeslus neminēšu, jo zinu, ka lielākā daļa šejienes kontingenta ir tieši šajā vecumā, kā arī pilnīgi labi saprotu, ka tas ir individuāls jautājums un vispārināt nevajadzētu.
Tāpat arī piebildīšu, ka šeit minētie gadījumi ir salīdzinoši reti uz, piemēram, Latvijas mēroga. Lielākā daļa pāru taču dzīvo apmierināti ar attiecībām. Jā, problēmas ir visiem, kārdinājumi mūsdienās ir krietni vairāk kā agrāk. Arī cilvēku morāle ir notrulinājusies un lietas, kas agrāk bija nepieņemamas, mūsdienās ir normālas.
Galvenā doma jau laikam šim visam ir tāda, ka, ja jau visi vīrieši būtu vienādi un tādi, kā šajā diskusijā aprakstīti, tad diezi vai vispār būtu tāds termins kā attiecības vajadzīgs ..