kā piedot neuzticību?

Reitings 114
Reģ: 29.01.2009
Sveikas!
Vairāk jautājums tām meitenēm, kas saskārušās ar šo tēmu- kā iespējams piedot drauga neuzticību? Uzzināju, ka esmu tikusi krāpta (sex viņu starpā nebija, draugs esot vēlējies, bet meitene atteica, abiem bija randiņš, kurš noslēdzās ar skūpstu...). Ļoti vēlos draugam piedot, bet vel skumjāku dara fakts, ka nākamajā dienā draugs tai meitenei rakstija labrīt, ceru ka kādreiz vel tiksimies. Pēc visa šī man skaidrojās, ka viņam viņa nemaz nepatika un rakstija viņai tikai tāpēc, lai viņa visu neizstāstītu man. Vai šis attaisnojums man vienīgajai nešķiet loģisks?

Kā piedot? Viss ko spēju domāt ir šis notikums. Visu laiku cenšos piedot, bet nespēju, Katru dienu pati sev prātā skandinu šīs detaļas- kā viņš varēja skūpstīt citu, iet ar viņu uz randiņu un vel rakstīt nākamajā rītā sms...Kā piedot un rast sev mieru?
Draugam jau esot apnicis, ka es šo skandinu, bet es nevaru, tāpēc klusībā Katru dienu raudu...zinu, ka vislabāk būtu pamest, bet ko darīt ja nespēju ne piedot ne pamest? :( Ir pagājuši jau 3 mēneši, bet es nespēju, ļoti gribu rast mieru, arī ikdienā ir tik daudz lietas, kas par šo atgādina...sāp!
08.10.2014 23:27 |

Reitings 114
Jā, mums bija attiecību pauze uz pāris mēnešiem, lietas, kas notika šajā pauzē tika izrunātas...protams, šo savu rīcību nožēloju.

Karma, arī mans puisis ir tāds tips, kuram, pirms sastapa mani, patika ''staigāt meitenēs''....viņa sarakstā ir uj uj cik daudz meiteņu un ir kā saki- ''staigāja'' arī tad, ja modele bija pie sāniem.

Daimontaes noteikti nebūšu cilvēks uz ko atiecināt Tavus vārdus :) savam puisim pievēršu ļoooti lielu uzmanību, pat varbūt vairāk kā viņš vēlētos...reizēm tādu uzmanību no viņa puses nesaņemu kādu sniedz viņš :)
09.10.2014 23:34 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
arī mans puisis ir tāds tips, kuram, pirms sastapa mani, patika ''staigāt meitenēs''....viņa sarakstā ir uj uj cik daudz meiteņu un ir kā saki- ''staigāja'' arī tad, ja modele bija pie sāniem.

Tad kaadu briinumu gaidi? Protams, daudzaam glaimo pashapzinjai fakts, ka ir savaldiijushas brunchu mednieku un taa juutaas paaraakas par savaam sugasmaasaam, kuras to nespeeja, bet patiesiiba ir taada, ka taa savaldiishana nav uz ilgu laiku. Ir iznjeemumi, kad puisis iztrakojaas savos knapi 20 un tad 30 gados grib stabilitaati un gjimeni, bet lielaakoties tie, kuri ir staigulji gadiem, negrib un nevar nemaz mainiities.
09.10.2014 23:38 |

Reitings 207
Reģ: 01.03.2014
Manu prāt turpmāk būs maksimums ko precēti izturēs 10 gadus un šķirsies,jo krāps viņam nepatīk viņa figūra pēc dzemdībām viņai nepatīk kad viņš nevar pieskatīt dēlu/meitu. Šādi būs šķiršanās iesmelsi kādi jau ir ļoti daudz(diemžēl bet fakts).Un ka domājat ko mēs radām nākamajai paaudzei,kā aiziet nevis sadzīvot.

Reitings 2037
Reģ: 08.09.2014
Nav jēgas tev ieteikt pamest, to jau tu pati labi zini, ka viņš nemainīsies un attiecības turpmāk būs lielāka katorga.
Tev tas ir jāizsāp un jāļauj, lai mīlestība nomirst dabīgā nāvē, tad būs viegli aiziet.

Reitings 2037
viņam nepatīk viņa figūra pēc dzemdībām viņai nepatīk kad viņš nevar pieskatīt dēlu/meitu.

Absurds salīdzinājums. Sieviete dāvā atvasi, bet vēl jājūtas vainīgai, jo nav vairs tik tvirts vēders kā 18 gados? Tāpēc, pēc tavām domām, ir attaisnojams, ka vīrs šallē vecenēs, Dievs nedod, ja sieva vēl pārmetīs, ka ir arī mājās bērni.
09.10.2014 23:44 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Nav jēgas tev ieteikt pamest

...jo šī nav pirmā diskusija, kur autore sūdzas par šo lietu. Mēs varam te rakstīt, bet skaidrs ir tas, ka Tu tāpat paliksi pie viņa un mocīsies, vismaz tā pašlaik man izskatās. Nez, varbūt ir sievietes, kam jāiziet cauri arī šādai dzīves skolai, lai saprastu kas ir kas...
09.10.2014 23:46 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Karma, bet realitātē bieži tomēr tik absurdu dažādu sakritību dēļ arī ir šķiršanās beigās. Vai nav tā? Sākās viss ar to, ka vēders vairs nav tik smuks, celulīts parādījies sievai, rodas ideja par foršāka ķermeņa atrašanu, atrod, ir mīļākā, sieva uzzin un pamet. Manuprāt diezgan klasisks variants. Papildus celulītam un apaļam vēderam vēl nāk ikdienas sīkumi kā- nesaprašanās savā starpā, strīdi kādreiz...
09.10.2014 23:48 |

Reitings 2037
Sākās viss ar to, ka vēders vairs nav tik smuks, celulīts parādījies sievai, rodas ideja par foršāka ķermeņa atrašanu, atrod, ir mīļākā, sieva uzzin un pamet.

Es jau nesaku, ka tā dzīve nenotiek, bet vainot pie ģimenes izjukšanas sievieti, jo redziet, vīriņam sagribējās tvirtāku augumiņu, bet sieva lai tik audzina bērnus, kamēr šis iztaigāsies, ir šausmīgi.
09.10.2014 23:52 |

Reitings 9169
Sākās viss ar to, ka vēders vairs nav tik smuks, celulīts parādījies sievai, rodas ideja par foršāka ķermeņa atrašanu, atrod, ir mīļākā, sieva uzzin un pamet. Manuprāt diezgan klasisks variants. Papildus celulītam un apaļam vēderam vēl nāk ikdienas sīkumi kā- nesaprašanās savā starpā, strīdi kādreiz...

Ja sievietes patieshaam buutu tikai mantas, kuras izmet laukaa deelj nolietojuma, tad jau sen visas sievietes peec 30 gadiem buutu pamestas, un tikai ljoti neliela dalja no 20-30 gadiigajaam vispaar tiktu pie viiriesha, jo celuliits/kaads extra kg ir lielaakajai daljai.
09.10.2014 23:58 |

Reitings 2829
Vispār vīrieša loģika tādā ziņā bieži ir ciniska.

Sievietes liekas biežāk neredz vai vīram uzradies neliels alus vēderiņš vai mati noauguši mazliet par daudz. Vīrieši biežāk no malas vērtējot ,šķiet skatās tā- O, jauns objekts, forša, smuka, interesanti kontaktēties- der! Laika gaitā apnīk, citas liekas smukākas,tvirtākas utt... Un vīrieša ego nostrādā. Kāpēc, lai paliktu ar kādu, ja var atrast labāku? Un justies atkal kā 10 gadus atpakaļ! (Sieva varbūt vēl paliek,bet vecis sexo ar jaunajām, seksīgajām, bet ja uzrodas kāda seksīga un pie tam gudra,interesanta, tad jāprecās pa jaunu!) :D
10.10.2014 00:02 |

Reitings 2829
Neviens nesaka, ka tikai tā notiek un visas pamet utt.
Bet tā mēdz notikt un tomēr nereti.
10.10.2014 00:04 |

Reitings 9169
Sievietes liekas biežāk neredz vai vīram uzradies neliels alus vēderiņš vai mati noauguši mazliet par daudz. Vīrieši biežāk no malas vērtējot ,šķiet skatās tā- O, jauns objekts, forša, smuka, interesanti kontaktēties- der! Laika gaitā apnīk, citas liekas smukākas,tvirtākas utt... Un vīrieša ego nostrādā. Kāpēc, lai paliktu ar kādu, ja var atrast labāku? Un justies atkal kā 10 gadus atpakaļ! (Sieva varbūt vēl paliek,bet vecis sexo ar jaunajām, seksīgajām, bet ja uzrodas kāda seksīga un pie tam gudra,interesanta, tad jāprecās pa jaunu!)

Esmu pamaniijusi, ka tas notiek visbiezjaak ar viirieshiem, kuriem nav hobiju un intereshu. Visiem vajag ik pa laikam ko jaunu dziivee. Kaadam tas buus jauns mocis, mashiina, shautene, panaakumi savaa sirdslietaa, citam taa buus jauna sieviete.
10.10.2014 00:09 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Kā man patīk, ka sievietes spriež par to, kādi ir vīrieši un ko viņi domā :D
Var jau būt, ka Jums, cienītās, ir arī taisnība atsevišķos gadījumos, bet pilnīgi noteikti nedomāju, ka tas ir vispārināmi. Lielākā daļa vīriešu tomēr ir sakarīgi un neslidinās visur, kur to var izdarīt. Tāpat arī neskatās uz jaunajām. Es pat teiktu, ka sieviete manā vecumā (man drīz 31) +- 2 gadi, ir krietni sievišķīgākas un pievilcīgākas par kaut kādām 20 - 24 gadniecēm. Iemeslus neminēšu, jo zinu, ka lielākā daļa šejienes kontingenta ir tieši šajā vecumā, kā arī pilnīgi labi saprotu, ka tas ir individuāls jautājums un vispārināt nevajadzētu.
Tāpat arī piebildīšu, ka šeit minētie gadījumi ir salīdzinoši reti uz, piemēram, Latvijas mēroga. Lielākā daļa pāru taču dzīvo apmierināti ar attiecībām. Jā, problēmas ir visiem, kārdinājumi mūsdienās ir krietni vairāk kā agrāk. Arī cilvēku morāle ir notrulinājusies un lietas, kas agrāk bija nepieņemamas, mūsdienās ir normālas.
Galvenā doma jau laikam šim visam ir tāda, ka, ja jau visi vīrieši būtu vienādi un tādi, kā šajā diskusijā aprakstīti, tad diezi vai vispār būtu tāds termins kā attiecības vajadzīgs ..
10.10.2014 09:17 |

Reitings 899
Reģ: 10.09.2014
Arī cilvēku morāle ir notrulinājusies un lietas, kas agrāk bija nepieņemamas, mūsdienās ir normālas.

^^2, man domāt ka visos laikos ir bijuši gultas mainītāji, tikai atškirība šodienā tā tiek uzskatīta par normu, tiek aizrunātas tādas interesantas frāzes, kā dzīves rutīna, 40 gadnieku krīze un citas muļķibas... "normāla mūsdienu cilvēka atrunas" :D

Autorei, ja nevar piedot un aizmirst, tad nekas nesanāks.. tikai tad kad pārkāpsi pāris sev(piedosi), attiecībās varēsi turpināt. Citādi agrāk vai vēlāk viss beigsies.. tas otrs neizturēs , ka grauzīsi.
10.10.2014 09:40 |

Reitings 4298
Manuprāt, krāpšanai nav attaisnojuma. Nekāds dzērums, "bezfilma", ilgas pēc tuvības (ja mīļotā nav blakus) - NEKAS neattaisno krāpšanu. Jautājums vairāk ir tiešām par to - vai ir vērts to piedot..

Pieredze rāda (ne mana, bet apkārtējo cilvēku), ka cilvēki gados, laulībā, ar bērniem, biežāk piedod partnerim krāpšanu. Diemžēl arī mani vecāki nonāca tādā situācijā... mamma piedeva, un jāatzīst, ka kopš šī starpgadījuma viņu attiecības pat ir ļoti uzlabojušās.
Jauni cilvēki ir kategoriskāki, jo arī apzinās, ka palaižot vienu, noteikti vietā nāktu cits. Arī pati esmu vēl tajā vecumā, kad uzskatu, ka krāpšanu nepiedotu... Varbūt tad, kad būšu vecumā 40-50, tad domāšu citādi..
10.10.2014 09:54 |

Reitings 1149
Reģ: 15.01.2014
Vienmēr, kad kāda par krāpšanas iemeslu min izskatu un kopšanu man rodas jautājums - kādēļ krāpj modeles, aktrises, dziedātājas?
Viņas takš ir formā, bez celulīta utt bet tomēr tiek krāptas!
Piemēram Cheryl Cole. Skaista sieviete, viņai viss savās vietās, bet vīrs viņu krāpa.
Tāpat Eva Longoria, Sandra Bullock, Jennifer Aniston, Sienna Miller, Reese Witherspoon, Elizabeth Hurley, Denise Richards, Halle Berry, Uma Thurman, Maria Shriver, Shania Twain utt, utt, utt
To sarakstu var turpināt un turpināt.
10.10.2014 10:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits