kā piedot neuzticību?

Reitings 114
Reģ: 29.01.2009
Sveikas!
Vairāk jautājums tām meitenēm, kas saskārušās ar šo tēmu- kā iespējams piedot drauga neuzticību? Uzzināju, ka esmu tikusi krāpta (sex viņu starpā nebija, draugs esot vēlējies, bet meitene atteica, abiem bija randiņš, kurš noslēdzās ar skūpstu...). Ļoti vēlos draugam piedot, bet vel skumjāku dara fakts, ka nākamajā dienā draugs tai meitenei rakstija labrīt, ceru ka kādreiz vel tiksimies. Pēc visa šī man skaidrojās, ka viņam viņa nemaz nepatika un rakstija viņai tikai tāpēc, lai viņa visu neizstāstītu man. Vai šis attaisnojums man vienīgajai nešķiet loģisks?

Kā piedot? Viss ko spēju domāt ir šis notikums. Visu laiku cenšos piedot, bet nespēju, Katru dienu pati sev prātā skandinu šīs detaļas- kā viņš varēja skūpstīt citu, iet ar viņu uz randiņu un vel rakstīt nākamajā rītā sms...Kā piedot un rast sev mieru?
Draugam jau esot apnicis, ka es šo skandinu, bet es nevaru, tāpēc klusībā Katru dienu raudu...zinu, ka vislabāk būtu pamest, bet ko darīt ja nespēju ne piedot ne pamest? :( Ir pagājuši jau 3 mēneši, bet es nespēju, ļoti gribu rast mieru, arī ikdienā ir tik daudz lietas, kas par šo atgādina...sāp!
08.10.2014 23:27 |

Reitings 65
Es drīzāk domātu "kāpēc piedot" nevis "kā piedot"

Tiesi manas domas. Ja Tev ta piedosana rada saubas,tad varbut labak nemaz nevajag.
09.10.2014 00:10 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Es drīzāk domātu "kāpēc piedot" nevis "kā piedot".

Pilnīgi manas domas :( Arī gribējās pajautāt to, kāpēc un vai vispār vēlies piedot :( Man šķiet, ka es nevarētu...
09.10.2014 00:19 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Domaju, tu tapat neklausisi, ko te raksta un paliksi kopa, cieteja busi un beigas vel pati paliksi vainiga.
Vsp jau nav tev nekas japiedod, jo ta ir krapsana, ko vins darija. Veikls melis Un mulkotajs vins tev ir, bet tu esi loti naiva vai loti mili vinu? Nepatik tada tipa jautajumi, bet pajautasu, pirmas attiecibas ?
09.10.2014 00:20 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Dzērumā cilvēks, kas ciena otru, sevi kontrolē.

Tēma krāpšana, vīrietis un alkohols man liekatcerēties tekstu: Īsts vīrietis pat piedzēries zina, ka viņam ir sava sieviete.

Pati esmu krāpta un vairs nekad to nepiedotu. Sevi pārāk cienu un, lai, cik smagi būtu šķirties, nav smagākas sajūtas par to, ka mīļotais cilvēks šādi rīkojas.
09.10.2014 00:32 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
labi, labi, pierunājāt. manas attiecības tagad ir sūds, kaut arī pagājuši daudzi gadi, jo, izrādās, draugs mani nemīl un neciena, un aiz muguras gan jau, ka krāpj, kaut arī visu laiku ir mājās.
Sabojājāt garastāvokli. Es taču labāk zinu! Nevajadzēja man pašai rakstīt par savu pirms daudziem gadiem piedzīvoto "dzīves jeb attiecību melno traipu". pati vainīga
09.10.2014 00:40 |

Reitings 114
besame
jā, pirmo reizi 20+ gados sapratu kas ir mīlestība un ja, tās ir pirmās nopietnās attiecības, ar kopā dzīvošanu, kopīgu budžetu utt...un kaut arī sāpinājis, ļoti mīlu...:( pašai liekas- kāpēc man pret šo cilvēku ir tik spēcīgas jūtas, reizēm pat gribētos, lai mīlestība no manas puses nebūtu tik spēcīga, jo tad pamestu ar vieglu sirdi. Pašai arī skaidri redzams, ka puisim nav tik spēcīgu jūtu kādu ir man pret viņu...
09.10.2014 00:55 |

Reitings 648
Es drīzāk draugam varētu piedod pliku seksu- pārguļ ar meiču un viņu aizmirst, bet ja šis sāk veidot jau kaut kādu emocionālo saikni ar randiņiem un labrīt smskām, tad gan vairs nē. Sekss ir sekss. Sekss ir vajadzība. Bet emocionālās saiknes veidošana ar citu meiču manā uztverē jau ir krāpšana, ko nevar piedot.
09.10.2014 01:03 |

Reitings 1277
Reģ: 30.10.2013
Vislabāk ir nepiedot, bet noteikti jau tāpat piedosi.
Visticamāk sapratīsi, ka nedrīkst piedot tikai brīdī, kad būsi nolikusi sevi zemāk par zemi.
Protams, ne visi gadījumi ir vienādi, bet lielākā daļa ir gan. :) Vēljovairāk tad, ja noliedz, ka būtu gribējis ko pasākt un tu viņam tikai tā vismīļākā, vislabākā utt. Taisa tevi par muļķi un tu pati ļauj.

Vienīgais gadījums, kurā IESPĒJAMS piedot krāpšanu(randiņošana vai "vienkāršs" skūpsts nav svarīgi) ir tad, ja otra puse tev godīgi izstāsta kāpēc tā ir darījis, kas pie tā novedis un kopīgi tiek izrunāts viss līdz pēdējam sīkumam, lai tādas situācijas neatkārtotos. Un arī tad sievietei jābūt gatavai piedot pilnībā, nekad neatcerēties, nepinkšķēt un otram nepārmest. Vienkārši pacelt galvu un dzīvot tālāk.
Ja nespēj, tad viss - uz redzēšanos. Nav jēgas mocīt sevi un otru cilvēku! :)
09.10.2014 01:08 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
ja viņš grib pielikt pūles jūsu attiecību saglabāšanā, izrunājieties un lai viņš atzīst visu, kā bija. ka viņš gribēja nolaist un viss. un ka tam nav nekāda attaisnojuma. viņam ir jāsaprot, cik ļoti ir tevi sāpinājis un ka to nedrīkst atkārtot, jo citādi viņš tevi pazaudēs.
09.10.2014 01:14 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Es drīzāk domātu "kāpēc piedot" nevis "kā piedot"

Es drīzāk mēģinātu saprast, "kāpēc rīkojās tā, kā rīkojās".
09.10.2014 06:50 |

Reitings 26
Reģ: 22.11.2012
Bija tikai skūpsts, bet viņš pats teica, ka vēlējās ko vairāk, nu kāpēc tādā gadījumā piedot?
Un pēc rakstītā neizskatās, ka puisis pat ir centies atvainoties un lūgt piedošanu.
09.10.2014 07:05 |

Reitings 559
Reģ: 08.06.2014
Es nepiedotu. Priekš kam tev to darīt?

"Mana pieredze rāda, ja nokrāpa vienreiz, darīs to vēlreiz."
Pilnīgi piekrītu! Ja cilvēks kaut ko ir darījis vienreiz,tad tas agri vai vēlu atkārtosies. Jautājums - vai tu ar to vēlies un varēsi samierināties?

Lai veicās ar vislabākā lēmuma pieņemšanu! :)
09.10.2014 08:47 |

Reitings 298
Reģ: 11.02.2014
Varbūt pamēģini ar psihologa palīdzību atrisināt kaut ko? (nu tas ir tad,ja tiešām vēlies saglabāt visu)

Es nevaru piedot, tas ir bijis arī dzīvē. Sev iestāstīju,ka viss ok, esmu piedevusi un vis labi. Šis arī centās un itka nožēloja padarīto.... BET es pie katra strīda izmetu laukā nokrāpšanas faktu, pārdzīvoju,kad viņš kaut kur gāja, vēlāk atnāca mājās. Vienvārdsakot ļoti sabeidzu sev nervus un galvu. Izšķīros, izpiņkšķējos, sarijos saldējumu, tik daudz, ka kopš tā laika neskatos pat virsū saldējumam un pēc pāris mēnešiem pārgāja, vieglāk palika :)
09.10.2014 08:56 |

Reitings 1291
Reģ: 16.03.2014
Es nezinu vai kaada vareetu Tev sniegt atbildi uz so jautaajumu.. Atbildi taadu, kas ietekmeetu kaut ko un Tu speetu piedot draugam. Vai nu Tu to vareesi (iespeejams, ar laiku), vai arii tas Tevi visu laiku "eediis", liidz jau tas kluus neciesami gan Tev pasai, gan draugam.
Es pati nespeetu piedot, esmu egoiste tajaa zinaa.. Ja uzzinaatu, ka mans miilotais cilveeks satikaas ar citu utt., nedomaadama savaaktu mantas un aiziet, man tas nav pielaujams, nemaz!
09.10.2014 09:01 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Pašai arī skaidri redzams, ka puisim nav tik spēcīgu jūtu kādu ir man pret viņu...

tad tur, visdrīzāk, nekas nebūs, un , lai cik sāpīgi tas skanētu, vai čalis gadījumā nav sācis meklēties? tad jau šķiršanās ir tikai laika jautājums. Un, manuprāt, tādos gadījumos labāk pašai aiziet pirmajai ar paceltu galvu nevis gaidīt, kad tevi pamet.
09.10.2014 09:21 |

Reitings 1149
Reģ: 15.01.2014
Mani var apspļaudīt lielākais vairums, bet es piekrītu uzskatam, ka vīrietim sievieti ir jāmīl stiprāk kā sievietei vīrieti!

Par tēmu - šī būtu reize, kad mācīties no citu kļūdām. Mans pirmais nopietnais čalis mani krāpa. Līdzīgi kā tevi. Bez seksa, bet ar regulārām tikšanās reizēm un skūpstiem.
Es piedevu, bet regulāri raudāju. Likās, ka sirds ir fiziski salauzta. Strīdu laikā mēdzu "grauzt". Pus gadu vēlāk viņš pateica, ka mani vairāk nemīl. Vai es nožēloju to, ka piedevu?! Jā, noteikti, jo man 6 mēnešu laikā šķiršanās sāpēm bija jāiziet cauri 2x. Nafig to! Būtu labāk ātrāk bijusi viena, skolā to semestri būtu noteikti pabeigusi labāk :)
09.10.2014 09:42 |

Reitings 460
Reģ: 18.09.2014
Domāju, ka jarīkojas tā, ka pati uzskati par pareizi..... :D Neklausies kosmietēs :D

Lielaka daļa kosmiešu ir krāptas un uzkāpušas tiem uz tiem pašiem grābekļiem :D
Nenāktu par ļaunu mēģināt neuzkāpt pašai uz sava grābekļa, vai uzkāpt :D
09.10.2014 11:13 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Nelasīju visu diskusiju, bet es nepiedotu.
09.10.2014 11:23 |

Reitings 114
Dīvaini, bet pirms aptuveni pusgada šeit, iekš cosmo, lasiju diskusiju par krāpšanu un atceros, ka pie sevis vel nodomāju - kā ko tādu ir iespējams piedot, aizmirst utt... bet, kad pati esmu nonākusi šādā situācijā, vairs nezinu kā rīkoties...

Paldies jums par viedokļiem!!!
Nespēju saprast kā cilvēks spēj tik ļoti sāpināt...piekrītu viedoklim, ka varbūt būtu bijis vieglāk, ja tas būtu bijis tikai sex...
09.10.2014 14:44 |

Reitings 1291
Reģ: 16.03.2014
varbūt būtu bijis vieglāk, ja tas būtu bijis tikai sex

Taa Tev tikai liekas. Ja tiec saapinaata, saap no sirds.. Vairs jau nav noziime tam, vai vins bucojaas, vai guleeja. Fakts kaa taads, ka vins bijis neuzticiigs un pats to veeleejies.
09.10.2014 14:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits