Šodien ziņās raksta, ka Rīgā jau sākusies apkures sezona http://bnn.lv/?p=142987 , droši vien citās pilsētās arī. Kā ir jūsu mājās - ir pieslēgta un vai vispār prasījās/prasās?
Man personīgi mājās tik silts, ka brīžiem velku vasaras drēbes, tāpēc lēmums pieslēgt apkuri izraisa šoku :D negribu vēl maksāt un sutināties, ja var iztikt :D Pagaidām nekas arī nav pieslēgts un ceru, ka līdz novembrim arī nepieslēgs :D
Man aizvakar piesleedza. Bet, godiigi sakot, uztraukums par to kaa ziemaa buus.. Mums liels dziivoklis un, jau tagad taada sajuuta, ka tie radiatori, kas mums ir, nespeej to visu lielo platiibu piesildiit! :/ Buus jaameklee kaads papildus sildiitaajs ziemaa, brr.
Mums pieslēdzās automātiski pirmdien vēlā vakarā. Nu bija arī tad auksts. Bet tādi ļoti ļoti remdeni tie radiatiori. Tagad laikam no rītiem silda un vakaros. Jo pa dienu radiatori ir auksti.
Kopumā, arī manā variantā varēja vēl neslēgt to apkuri, jo dzīvoklī pietiekoši silts.
Man aizvakar pieslēdza, vakar atslēdza un šodien atkal pieslēdza :D kaut kas jocīgs.
Bet nu man vajag apkuri tagad, man ir auksti mājās !
Protams varētu arī pieciest , bet nē tomēr omulīgāk mājās :)
Ceru, ka mums vēl kādu laiku nepieslēgs, jo mums dzīvoklī ir tiešām silts, staigājam īsajās drēbēs. Būtu muļķīgi maksāt par apkuri un turēt logus vaļā.
Ceru, ka mums vēl kādu laiku nepieslēgs, jo mums dzīvoklī ir tiešām silts, staigājam īsajās drēbēs. Būtu muļķīgi maksāt par apkuri un turēt logus vaļā.
tas pats, kas man! mēs pat kamīnu vēl neesam iekurinājuši, lai gan ir tāds, bet tad būtu tiešām logi jāver vaļā. ja vēl ieslēgs apkuri, tad vispār...
Mums ir silts, bet mitrs. Gribētos, lai pieslēdz apkuri, lai tas mitrums vairāk nebūtu, jo siltuma ziņā skaidra lieta, ka būs jātur vaļā logi :) Tagad slēdzam iekšā eļļas radiatoru.