Ai, nu nezinu, nav jau viss tik briesmīgi, pati esmu aiz neko darīt/intereses pēc piereģistrējusies tajā otrapuse.lv, iepazinusies/pačatojusi ar puišiem, viens tagad ir ļoooti labs draugs, bet nu viņam sava dūdiņa un tā dikti greizsirdīga, ko es arī saprotu, tādēļ tagad kontaktējamies minimāli :D
Citādāk ir iets arī uz randiņiem (neviens tāds ļoooti feil nav bijis, jo pirms tikšanās, protams, gan kādu laiku parakstos, gan aplūkoju sociālajos portālos utt) puiši normāli, jauki, kauns ne no viena nav bijis un dzīvē arī mājās nesēž :D Cita lieta ir tā, ka nebija tas klikšķītis, bet nu neko, tagad jau kādu laiku esmu kopā ar puisi, ar kuru iepazinos internetā (draugos, bet nu tāpat) :)
Par to iepazīšanos dzīvē - es arī neesmu baaaaigi sabiedriska, un nekādām ballēm baigajām neeju, ikdienā darbs - studijas, un nav jau arī gluži tā, ka iepazīties var uz ielas vai vilcienā (lai gan .. ir izņēmumi, protams!) Turklāt vienmēr esmu vēlējusies puisi, kurš nav baaaigais ballētājs un ir pavisam vienkāršs, un Rīgā tādu satikt nebija gadījies, savukārt kā iepazīties ar puisi no citas pilsētas bez interneta starpniecības - grūti iedomāties :D :D