Labvakar!
Par mani...dažas varbūt pasmiesies par manu naivumu, citas teiks- kāda daļa, kas bijis, dzīvo tālāk... Bet! emocijas tomēr ir un paliek emocijas. Ja tās laužās ārā, neko nepadarīt.
Tātad...Cilvēks ar kuru zaudēju nevainību un dažus mēnešus tikos, sarakstījos, šķiet nu ir nopietnās attiecībās ar kādu meiteni. Protams, nav mana daļa. Bet vienkārši uzzinot man nenormāli sasāpējās sirds. Godīgi sakot arī kad tikāmies, mums attiecības nebija baigi nopietnas. Vairāk laika pavadīšana kopā ,plus sekss bija. Tomēr viņš man bija pirmais! Un man laikam zemapziņā bija sajūta, ka viņš kaut kad gribēs ko vairāk ar mani man tikai jāgaida... Un lai arī es pieļāvu iespēju, ka viņam kādreiz būs nopietna draudzene, cita, nedomāju ka tik ātri pēc manis. Nedomāju, ka jau tagad.
Kā tikt pāri šīm nepatīkamajām sajūtām, apzinoties, ka nebiju nekas īpašs??
AHA, labvakar!
Mums, emocijas ir visiem, vienam vairāk otram mazāk.Tas ir tikai loģiski, ka tā būs.
Redzi, no sākuma, varbūt pārāk uzticējies tam puisis, ka turpinājums pēc tā visa sekos, bet bieži, mūs jau var atkost, ja pāŗāk bieži, sākoties attiecībām mēs spiežam uz TO...
Bet, ja, kā sakot:" Kas bijis, bijis".Un " Nekas, nesaki nekad" !JO, otram cilvēkam, nevar pilnībā, uzticēties, atklāties, zinot tik neilgi, kur nu, dēļ, seksa tikai turpināt attiecības.
Ja, nejūt, viens no abiem, tās sajūtas, ka prasās pec otra.Tad grūti, ko savilkt kopā.
Redzi, kapēc, Tev ir tik sāpīgi, tam puisim bija vēl rezerves variants, ja kas notiek ar jūsu attiecībām, tad viņš var doties pie tās otram, tāpēc, viņš arī varēja, tik ātri uzsākt attiecības.
Puiši, ja godīgi, diezgan bieži, pēc attiecībam, uzreiz meklē, citas meitenes.Jo viņi nav tik emocionāli, kā meitenes, kurām vajag laiku, sakopot domas, pirms uzsākt attiecības ar citu puisi.Tagad nerunātu par tām, kurām patīk klubu dzīve un dienā saplāno 2 līdz 3 randiņus...
NEKAD nedomā, ka Tu nebiji nekas īpašs.Tā vienkārši sanāca.Bija, tāda dzīves situācija, ka viņš vēlējas vienkārsi iekāres objektus, tas jau vien negarantē, ka ar nākamo tā neizrīkojās.Vienkārsi ir jājūt, tādu puišu izturēšanās, tāpat, kā pērkot lietotu automasīnu, Tu nekad nezināsi, kas viņā ir.Vai viss kārtībā vai kas sabojājies.Tāpēc, nevaino sevi, ja Tev tā bija piemēram lielā mīle, bet viņam izklaide, tāda ir dzīve.Nākamreiz būsi uzmanīgāka.
Ko dari, izbaudi dzīvi vienozīmīgi, nedomā par viņu.Izdzēs, no visiem portāliem un saziņu līdzekļiem, jo kam Tev, negatīvas atmiņas.Izklaidējies, pievērs laiku hobijiem, pilnveido sevi, atrodi stilu savu, vienkārši rīkojies, lai citi, skrietu Tev pakaļ!
P.S.Sen nebiju, atbildējis forumā, sev atbilstošās, zinošās tēmās.