pārdomas..

Reitings 24
Reģ: 07.10.2014
Gribu izstastīt savu stāstu, esmu jauna māmiņa ar puisi neesam parāk ilgi kopā , ātri paliku stāvoklī, un tagad nezinu ko darīt, sākuma viss bija tik skaisti , tik labi, bet tagad dzīvojot pie viņa kopā ar bērnu viss ir mainījies , nezinu ko lai dara ... viņs nekko negrib mainit, katru dienu seezz tik pie datora spele spelites jadzen vins nost, un ka ir kads strids saka, ja kkas nepatik lai vacos prom..;o un ja vinu iztrauceju kad vins ir aizmidzis, gribu pamiljoties, bet vins nee saak teikt atpisies, novaacies.. utt.. nezinu vai tas ir normaali, taa kaa dzivojam lielaka dzivokli saku ej citur guli, ja jau negribi lai pat tevi sabucoju .. bet vins saka lai aizvaacos prom no vina dziives, nezinu parasti nezutveru nopietni kad vins to saka, bet varbut tas ir nopietni, nezinu ko domat, jo nakamaja rita vinjs izliekas ka neko nebuutu teicis. jautajums pieredzejusakai meitenei attieciibās.. :)
07.10.2014 11:33 |

Reitings 889
Reģ: 04.07.2014
Es velu , lai ta protams nebutu un vinam liktenis piespeletu iespeju izrauties no tadas mates un teva.
07.10.2014 15:50 |

Reitings 24
Caffe latte ---Es velu , lai ta protams nebutu un vinam liktenis piespeletu iespeju izrauties no tadas mates un teva

ja es tevi satiktu tu man dabuutu pa savu seju, atvaino bet taa buutu kaa tev nav kauna , tu mani nepaziisti,, kur rodas shaadi cilveeki? .. uzreiz cieteja ka izstaastu situaciju no dzives? ..
un raksti ta kaa buutu slikta maate ? .. drausmes , cik var buut pretiigi cilveeki ;)
07.10.2014 16:12 |

Reitings 24
tb drausmas, tu tiessaam esi pretekle
07.10.2014 16:13 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
pēc autores runas veida izskatās, ka ar puisi viņi ir labs pāris. Vai tad Caffe Latte kaut ko sliktu teica, ka viņa uzreiz šādi jāuzrunā?

kāda kultūra ir pašam, tāda visbiežām ir arī cilvēkiem apkārt.
07.10.2014 16:19 |

Reitings 8407
Lai kā mīlētu vīrieti, tomēr kopš piedzima bērns, man ir pirmajā vietā, un ja vīrietis šādi ar mani runātu, tad es tiešām ietu prom. Kur - kaut vai pie vecākiem uz laiku padzīvot, lai vīrietis redz, ka tā nevar runāt.

Ja nevēlas, lai tu viņam kaut buču dod to var pateikt savādāk.

Un tie izteicieni, lai vācies prom, vispār zem katras kritikas. Es tiešām vienu reizi aizvāktos, kamēr bērns vēl mazs, jo bērnam nav pat tagad jādzīvo apstākļos, kur tēvs mammu aizvaino ar vārdiem. Ja tos uzskati par jokiem vai nenopietni, tad nenāc te un neveido tēmas.
07.10.2014 16:20 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
peleberta - caffe latte neko pretīgu nepateica. Tikai patiesību. Ir tādi cilvēki, kam patīk mocekļa loma un viņi vēlas, lai viņus žēlo, taču savā situācijā neko nevēlas mainīt. Šobrīd pa Tevi, kā pa personu, bradā dubļainiem zābakiem, taču Tu neko nedari - ciet. Un sūdzies - prasi uzmanību, lai gan mainīt situāciju netaisies. To mainīt var tikai aizejot - Tu tam cilvēkam neesi vajadzīga. Ja neej prom, tātad klasiskā cietēja, kas tikai grib, lai žēlo. Tā nu tas ir un variantu nav. Neviena sevi cienoša sieviete nepacietīs pret sevi tādu attieksmi.
Bērns aug uz to skatoties. Ja lasītu attiecīgu literatūru, tad zinātu, ka bērns kā sūklis uzsūc Tavas emocijas gan grūtniecības laikā, gan pimajos dzīves gados. Viņam nav jāzin, kas ir strīds, lai justu, ka mamma ir bēdīga. Tas apbēdina arī pašu mazuli un mazais Tev ir stresā, jo pārdzīvo par Tevi. Tātad - Tu turpināsi ļaut vīrietim par sevi ņirgāties un bērnu dzīt stresā. Cietēja klasiskā un es jau nu neatļautos saukt sevi par labu māti, ja manam bērnam būtu jādzīvo pastāvīgos stresa apstākļos tikai tāpēc, ka es tā esmu iedomājusies.

Vai nu kaut ko maini, vai beidz nīdēt. Nu nav par ko Tevi žēlot, nav.
07.10.2014 16:22 |

Reitings 24
Tiešām nebija jēgas nekko šeit rakstīt! .. Jo Lancaster, paturi savu komentārus pie sevis, jā es sevi aizstāvēšu un draugu jo esam labi vecāki, bet gāja runa par attieciibām mūsu starpā, bet šeit Caffe Latte sāk aizskar to apmēram ka žēl bērna ka viņam ir tādi vēcāki ;00.. gribētu šo Latte satikt dziive un dažus vārdus pateikt ;) !!
07.10.2014 16:25 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
vai savam čalim tu arī tāpat atbildi, kā piemēram, Caffe latte? vai viņam tu arī dod pa seju, kad viņš tev saka vārdus, ko tev nav patīkami dzirdēt?
07.10.2014 16:26 |

Reitings 24
Alexxa, tiešāam kaa jau teici šis striids vispaar notika naktii kad mazais guleeja, vins nekko nedzirdeeja, drausmas es tikai izveidoju šo rakstu lai man palīdzētu nevis LAI MANI NOĶENGĀTU KA ESMU SLIKTA MĀTE, GRIBĒTU JŪS DZIIVE REDZET, KAS TE TIK DROSMIIGI VAR RAKSTIIT PIE SAVIEM PC, TO TIK VIEN VARAT DARIIT, JO ES ZINU KAS ES ESMU.. UN MAN IR LAIMIIGS MAZULIS KAM NEKĀ NETRŪKST ;)
07.10.2014 16:28 |

Reitings 24
nevis nav patīkami dzirdēt jo tā vienkārši nav taisnība, un kā caffe latte nevajag nekko gudri dirst ja pati nekko nesaprot. ;O .. :) ..
šarlote -un kas no tā mainīsies ja es to pateikšu ? .. ! .. un man nav čalis man ir draugs , mīļotais cilvēks.. tev vrbt ir čalis.. ;O
07.10.2014 16:32 |

Reitings 7408
peleberta, ja esi rīdziniece, varam satikties kaut tagad, esmu mājās un man nav bail. Un man ir pie vienas vietas, kas Tu esi un ko no sevis esi iedomājusies.
Bet Tu neesi laba māte, laba māte savu bērnu stresā neturētu, Tu to dari. Bērns jūt Tavas emocijas. Nu nevar cilvēks naktī strīdēties, ikdienā būt atgrūzts un nelaimīgs, bet bērns neko nesajutīs. Ja mazais vēl nav pie saprātīga vecuma, viņš vēl jo vairāk visu informāciju uztver caur Tavām kust'bām, balsi utt - dežūrsmaids uz sejas viņam neko nemaina.
Tavam mazulim trūkst gan - tas, ko par naudu nenopirksi - viņam nav laimīgas mammas un tas ir lielāks iztrūkums, nekā visa iespējamā rotaļlietu, drēbju un mantu kaudze pasaulē. Jo mazais jūt, ka esi nelaimīga un bēdājas pats, jo nesaprot, kā to mainīt. Pie kam, paaugsies un sāks arī saprast, kur ir problēma, bet nekas jau nemainsies.
Egoiste Tu esi, redz kur ir tā problēma. Tu esi iedomājusies, ka Tev to puisi vajag un ka bērns Tev viņu noturēs. Nu tad ciet arī, žēl tikai mazo, mazais nebija pelnījis tādu dzīvi.
07.10.2014 16:34 |

Reitings 1149
Reģ: 15.01.2014
Tu viņu mīli par to, ka viņš ir tavs pirmais seksa partneris?
Tici man, tā dēļ cilvēks nav jāmīl. Ja tevi uztrauc šis jautājums, tad varu saderēt, ka uz pasaules ir daudz labāki drāzēji.
Un nav ko solīt dot pa muti. Ja esi tik jauna un naiva, ka spēji gulēt ar čali, kad viņš teica - neuztraucies, paspēšu izvilkt! Labi, ka vēl nekādu zarazu nesaķēri.
Un jā, tu esi cietēja. Sieviete cietēja! Līdzatkarīgā. Viņš tevi sūtīs dirst, bet tu tikai smaidīsi, jo bērnam vajag abus vecākus. Ne tā?
Viena no manām laimīgākajām dienām bija, kad mani vecāki izlēma šķirties. Un zini kāpēc?! Jo mammai nebija jācieš pazemojums, tāpat arī mums, bērniem tas terors beidzās. Mēs runājām ne tā, skatijāmies ne to pārraidi, klausijāmies ne tādu mūziku utt.
Tu nonāksi šādā pašā bedrē, ja nerīkosies.
07.10.2014 16:35 |

Reitings 24
alexxa jā es esmu rīdziniece, cik tev gadu ? .
07.10.2014 16:36 |

Reitings 7408
peleberta, man 27, ko tas maina?
07.10.2014 16:37 |

Reitings 1149
Reģ: 15.01.2014
Alexxa viņa meklē sev piemērotu pretinieku vecuma ziņā.
07.10.2014 16:41 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Nu un kāds ir jūsu līmenis spriežot, kas ir laba un kas ir slikta māte?
Jūs nezināt, kas ir slikta māte, ja šķiet, ka tikai cilvēku savstarpējās nesaskaņas ir sliktu vecāku paraugs, neesat redzējuši alkoholiķus un bomžatņikus par kuriem bāriņtiesa neliekas ne zinis, un tāpat bērniņam māmiņa būs vislabākā, lai kāda viņa būtu.
Mani vecāki ar bērnībā strīdējās, un kā vēl, bet esmu izaugusi normāls, gudrs, apzinīgs cilvēks, un pateicos par brīnišķīgo bērnību kāda bija, kad vecāki bija labi kā pret mums, tā viens pret otru, ka man netrūka ne tētis, ne mamma, lai arī viņu attiecības reizēm nebija spīdošākās un pa kādam nejaukam un sāpīgam vārdam paslīdēja garām.
Ja manus vecākus tā kāds aizskartu, kā jūs, es stāvētu un kristu un tādēļ mani aizvainotu kas tāds, jo zemiski ir tas ko pateica caffe latte par bērnu un māti, zemiski, piedodiet! Bet tas ir mans viedoklis.
Abi vecāki ir acīmredzot jauni un nenobrieduši, īpaši vīrietis, ir abiem jārunā cilvilizēti, kāpēc tā, ko varam darīt lai tā nebūtu, ja neko nevar tad jāiet savs ceļš katrs un miers un Dievs.
07.10.2014 16:42 |

Reitings 24
alexxa nu nekko tas nemaina :) redz te ir arii saprotossi cilveeki kaa Gurri :)
07.10.2014 16:46 |

Reitings 7408
Atpūtniece, es tā arī saprotu.
Gurri1, ir atšķirība, vai nesaskaņas ir par sīkām sadzīviskām lietām un tiek ātri atrisinātas, jeb tie ir klusie kašķi, kamēr vecākiem šķiet, ka bērni guļ. Jā, mamma vienmēr ir mīļākā, neatkarīgi no tā, kāda viņa ir, bet tas nenozīmē, ka viņa ir laba māte. Mans tēvs arī meta māti no mājas ārā un kādu laiku viņa to cieta, lai bērniem būtu abi vecāki. Ne es viena tāda, kam likās, ka es esmu vainīga pie tā, ka vecākiem nesaskaņas, ka ja nebūtu manis, mamma ar tēti nestrīdētos. Tādu ir daudz. Man mana mamma ir mīļa ar visu to, ka tas bija, bet es nekad neatkārtošu neko tādu savam bērnam.
07.10.2014 16:46 |

Reitings 7408
peleberta, ja tas neko nemaina, kāpēc tad jautā?
Gurri nav augusi ar tādiem vecākiem, viņa nezin, ko nozīmē vakaros aizmigt raudot, jo vecāki jau atkal strīdas un Tu nezini, kā to izbeigt, bet vēl esi par mazu, lai saprastu, ka Tavas vainas tajā nav. Mēs ar māsu tā vairākus gadus nodzīvojām. Laimīga bērnība? Kā jau teicu - pie kājas to mantu kaudzi utt - mamma pa dienu smaidīja un izlikās, ka viss ir labi, bet mēs zinājām, ka tā nav. Un tas bija vēl sāpīgāk. Tagad Tu tāpat spīdzini savu bērnu. Nekas labs tas nav.
07.10.2014 16:49 |

Reitings 7497
Gurri, šodien citā diskusijā par līdzīgu tēmu rakstīji:

Mēs nopelnām to par ko domājam...

Šeit meitenes tikai pasaka šo pašu īstenībā.

Es gan novēlu autorei saņemties un, ja situācija neuzlabojas tuvākajā laikā, nemocīt ne sevi, ne mazuli.
07.10.2014 16:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits