pārdomas..

Reitings 24
Reģ: 07.10.2014
Gribu izstastīt savu stāstu, esmu jauna māmiņa ar puisi neesam parāk ilgi kopā , ātri paliku stāvoklī, un tagad nezinu ko darīt, sākuma viss bija tik skaisti , tik labi, bet tagad dzīvojot pie viņa kopā ar bērnu viss ir mainījies , nezinu ko lai dara ... viņs nekko negrib mainit, katru dienu seezz tik pie datora spele spelites jadzen vins nost, un ka ir kads strids saka, ja kkas nepatik lai vacos prom..;o un ja vinu iztrauceju kad vins ir aizmidzis, gribu pamiljoties, bet vins nee saak teikt atpisies, novaacies.. utt.. nezinu vai tas ir normaali, taa kaa dzivojam lielaka dzivokli saku ej citur guli, ja jau negribi lai pat tevi sabucoju .. bet vins saka lai aizvaacos prom no vina dziives, nezinu parasti nezutveru nopietni kad vins to saka, bet varbut tas ir nopietni, nezinu ko domat, jo nakamaja rita vinjs izliekas ka neko nebuutu teicis. jautajums pieredzejusakai meitenei attieciibās.. :)
07.10.2014 11:33 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Šaubos, vai es spētu ilgi MĪLĒT cilvēku, kurš man saka "atp*sies un beidz bimbāt manos spilvenos"...

+++
šajā gadījumā arī ieteiktu beidzot iemīlēt SEVI!
07.10.2014 13:33 |

Reitings 202
Reģ: 21.07.2014
jūs visas esat tik gudras komentāros, bet ja pašām tā būtu, tad nekur neietu un paliktu līdz pēdējam, jo mīlētu tak

esmu pietiekami gudra, lai bērnu neuztaisītu no pirmā pretimnācēja, kuru tā īsti nepazīstu. Jaunībā ir forši iemīlēties, taurentiņi lidinās, gribās ņemties kā sunīšiem zaļā pļavā, viss ir skaisti & forši, bet kāpēc pa fikso jādibina ģimene ?
07.10.2014 13:38 |

Reitings 37
Reģ: 14.08.2014
Domāju, ka Tev no viņa ir jāšķiras, jo tā nav normāla vidē kurā uzaugt bērna, ja starp vecākiem ir šāda te situācija. Un galu galā, var jau būt arī tā, ka pēc tavas aiziešanas puisis sapratīs, ko ir panācis ar savu attieksmi, apdomāsies un būsiet atkal kopā, bet viņam var būt arī vienalga, viņš maksās alimentus un par pārējo neliksies ne zinis.
07.10.2014 13:39 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
es vispār nesaprotu, kā var mīlēt cilvēku, kurš tevi nepārtraukti morāli pazemo? tu esi mazohiste acīmredzot, ja jau paciet, un tādā gadījumā esi to pelnījusi. jo savu cieņu var tikai pazaudēt, atgūt vairs nē...

man vienu reizi mūžā puisis ir pateicis - atpisies. pa miegam, aizmidzis un piedzēries, kad uzmācos viņam ar kaut kādām mīļuma izpausmēm.. tas bija ļoti sen, izšķīrāmies drīz pēc tam, bet es to sajūtu vēl joprojām atceros, kā tas bija, it kā pa vēderu iesistu, viss iekšā sagriežas... pretīgi.

kā var ko tādu klausīties katru dienu, tur jābūt reāli saspiestām smadzenēm vai pilnīgam izmisumam, kad esi pilnīgi atkarīga no viņa...
07.10.2014 14:00 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Vajdzēja domāt pirms likies slīpi un pagādāji sīko, kārtējā latviu cietēja. Man tevis nemaz nav žēl, varbūt, kad tevi izspers ārā no mājām, tad aizdomāsies. :)
07.10.2014 14:32 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
Arī lai aizietu vajag iekšas. Kurp iet? (Labi, pieņemsim atpakaļ pie mammas), Kā ar finansēm? (Nu labi pieņemsim, maksās normālus alimentus viņas 20gadnieks), Ko teiks radi/draugi/mamma/sabiedrība? Tad vēl, bail atzīt pašai sev, ka savās attiecībās esi izgāzusies, bail atņemt bērnam tēvu, bail kļūt par vientuļo mammu, kuru nevienam nevajadzēs, bail, bail, bail....

Ir viegli nobrēkties "kur ir tava pašcieņa??", bet ne visiem pietiek spēka tā vienkārši aiziet, ar savu pašcieņu zobos. Reizēm līdz tam ir vēl jāizaug

Plus, melot sev ir apbrīnojami viegli

+++
07.10.2014 14:36 |

Reitings 24
..Artemzija , Lori -------mans mīļotais cilveeks nebija pirmais pretiim naaceejs !!,,, un es domaaju pirms likos sliipi, ka šeit necieniigi izsakaas šii skuķene , kad uzzināju ka esmu stāvoklī zināju ka gribu paturēt bērnu, protams biju sabijusies , ko nu teiks vecāki .. bet kā jau teicu ar draugu nenožēlojam ka mums ir bērns, BĒRNAM VISS PIETIEK , GAN VIŅŠ IR APČUBINĀTS, SAMĪĻOTS, MĪLĒTS ,. LUTINĀTS, UN TIEK PAR VIŅU GĀDĀTS.. TĀ KĀ TIEŠĀM ARTEMEZIJA es labāk rupējos par savu lolojumu , nevis varbūt ķipa man nav bērni 20 cik gados bet cik aborti uztaisīti.. ;OO.. tās ir drausmas.. un tiešām nevaru nemaz iedomāties kāda būtu mana dzīve bez bērna tagad , būtu noteikti vieglāk bet ne labāk , jo bez sava bumbulīša mazā dzīvot nevaru : )///
07.10.2014 14:45 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Izskatās, ka nedomāji, gan pirms likies slīpi. Un padomā primāri par sevi, nevis tikai bērns, bērns. Bērnam nav vajadzīga nelaimīga māte.
07.10.2014 14:57 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
bet varbut tas ir nopietni, nezinu ko domat, jo nakamaja rita vinjs izliekas ka neko nebuutu teicis. jautajums pieredzejusakai meitenei attieciibās..

tev pilnīgi visas saka, ka tas nav normāli, bet tu tāpat spītīgi turies pie sava un to veci tagad pat aizstāvi. kāda tad jēga ir šai diskusijai? jo tāda sajūta, ka tu vispār neieklausies meiteņu teiktajā
07.10.2014 15:03 |

Reitings 24
Bērns ir pārāk mazs lai vēl kaut ko saprastu..un nestrīdamies jau visu laiku.. artemezija nezinu cik tev gadi, bet es tik gribēju izstāstīt savu stāstu , lai man paliek vieglāk ap sirdi :) .. Un palika arī, bet es neesmu nelaimīga. Un vienkārši es gribu būt kopā ar šo cilvēku , ar sava bērna tēvu, apprecēties , tas ir mans sapnis kas cerams piepildīsies. .. ;) šķirties es negribu, tikai gribēju lai iesakāt kā rīkoties ... ko mainīt.. un tā.. kkā.
07.10.2014 15:04 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Kaitini cosmo publiku, ja? Izdodas:D
07.10.2014 15:06 |

Reitings 202
Reģ: 21.07.2014
Labi, labi. Tavs... piegulētājs atvainojos, tavs puisis, tava bērna tēvs tevi noteikti ļoti mīl tikai kautrējas to izrādīt. Noteikti dziļi iekšienē slēpjas burvīgs cilvēks, tikai pagalam neaudzināts un rupjš, bet noteikti tava mīlestība spēs viņu mainīt.
07.10.2014 15:06 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
tikai gribēju lai iesakāt kā rīkoties ... ko mainīt.. un tā.. kkā.

nu tad nelien pie viņa mīļoties, nopērc pati savus spilvenus, kuros asaras birdiņāt. ko citu lai tev iesaka???
07.10.2014 15:09 |

Reitings 24
Laikam tiešām nebija jēgas veidot šeit nemaz šo rakstu. Lori mans draugs nav nekāds piegulētājs! .. mēs dzīvojam kopā ka civilvīrs ar civilsievu.. ibio! .. bet nu, jā man ir sava sāpe bet tāpēc jau nevajag šādi izteikties par cilvēku... kuru jūs nepazīstat, gribēju tikai izkratīt savu sirdi, bet ko saņemu pretī.... !! ;OO
07.10.2014 15:11 |

Reitings 969
Reģ: 10.02.2013
Par ko tu viņu mīli? Nevis tāpēc, ka viņš vienkārši ir, vai ir tava bērna tēvs, bet ar kādiem darbiem un sagādātajām sajūtām, emocijām, jūtām viņš liek tev sevi mīlēt?
07.10.2014 15:12 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
hahaha, un tu ceri, ka vinjsh tevi apprecés??? nopietni? vinjsh pie pirmás izdevíbas, kad atradís kádu citu , vai tava bimbáshana reáli noriebsies pats saváks tavas mantas un nomainís slédzeni, jo tev jau nepielec, ka vinjsh tevi nopietni súta dillés.
07.10.2014 15:14 |

Reitings 24
Jolly to es gan tev tagad neteikšu kāpēc es viņu mīlu, bet nejau tikai tādēļ ka viņš ir mana bērna tēvs, bet nu katrs jau cilveks saprot ka attieciibas veido divi cilveeki, un protams neviens nav ideaals , taapat arii es .. manaa draugaa ir ljoti daudz labaa, bet katra ir ari tas sliktais, kas katram medz izpausties savadak , redz pati nonacu pie secinajuma ka vienkarsi neviens nav ideaals :)
07.10.2014 15:18 |

Reitings 969
Reģ: 10.02.2013
Lai nu tā būtu, ka vienkkārši negribi teikt, kāpēc mīli, nevis tāpēc, ka nav ko pateikt.
07.10.2014 15:24 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Es gan neatbalstu, ka šādi vīrietis izturās, bet es domāju, ka vajag pavērtēt kāds cilvēks ir, kāda ir viņa ģimene veidojot attiecības, jo tas ir ļoti necienīgi tā attiekties pret sievieti, kur nu vēl sava bērna māti. Viņš vienkārši nav pietiekoši nobriedis, turklāt mēs nezinām otras puses viedokli, nezinām kas un kā tur ir, lai spriestu kurš vainīgs, un vai vajag.
Bet izteicieni par bērnu, kuram nav vajadzīga nelaimīga māte ir pārāk skarbi, jo kamēr pašai nav bērns, tikmēram izskatās, ka nesaprot ko runā. Tas ir cilvēks, kas pēc gadiem izaugs tāds pats kā mēs, ar savu viedokli, ar savu nozīmi šajā pasaulē, šim cilvēkam varbūt būs ģimene, sieviete, ko mīlēs un lolos, nekad par dzīvu mazu dvēseli nevar tā teikt. Tad virzi tos vārdus savā virzienā.
Pieņēma lēmumu, ka bērniņam ir jābūt - tā ir viņas izvēle, punkts. Bērnam vienlīdz vajadzīgi abi vecāki, kā paraugi savai dzīvei, tādēļ der padomāt vīrietim kādu mantojumu viņš vēlas nodot savam bērnam, vai vēlas lai tas atdarina viņa rīcību un dzīvē ir tikpat cietsirdīgs, abiem der parunāties aci pret aci, nevis to darīt caur forumu.
07.10.2014 15:27 |

Reitings 889
Reģ: 04.07.2014
Te nav jegas diskutet. Sis ir cilveka - cieteja - tips . Kurs ir nacis sai pasaule , lai ciestu . Un berns bus tads pats.
07.10.2014 15:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits