Ehh, nezinu. Ir dienas, kad gribu vinu precet, bet taja pasa laika atkal ir dienas, kad gribas sist galvu pret sienu kada stulbene esmu terejot savu dargo laiku ar cilveku, kuru briziem nemaz neredzu ka savu bernu tevu vai viru.
rakstura iezimes liekas nu nekadigi nemainisies, vai nu pienemt tas vai iet prom.
wow, tik daudz labu īpašību, un tikai pāris mīnusi?
minusi ko vairs nevaru iztureet ir egoisms, skopums, neizpaliidziiba, neizrada rupes un atbalstu, nav romantisks un milsh, iedomiigs utt.
Lexyyy, wow, tik daudz labu īpašību, un tikai pāris mīnusi? pēc Tava apraksta izklausās ideāls puisis. Tev ir jāsaprot, ka neviens nekad nevar būt perfekts, katram no mums ir savas vājības, un tieši tās raksturo mūsu personības, padara mūs unikālus.
labi, pieņemsim, ka Tu atradīsi citu cilvēku, kuram atbildīs arī visas Tavas vēlamās īpašības, bet ar laiku vēlreiz nokritīs tās pašas rozā brilles, un ko tad Tu darīsi? atkal skriesi pie nākamā?
Shadow, tapec jau ari vel turos pie vina un mierinu, ka nav jau tik slikti ka skiet, atgadinu visu laiku labas lietas sev. Un vienmer piedomaju pie ta, ka ja skrieshu prom, man neviens negarantes, ka nakamais bus labaks. Jo dzive jau viena laimes spele vien ir.
Mēs nopelnam to par ko domājam...Šim gan nepiekrītu.
lai puisis butu vienaa liimeni ar mani.Vinam jabut augstakajai izglitibai, japrot vairaakas valodas, jabut eruditam, daudz jalasa, jaapmekle kulturas pasakumi, komunikablam.Nekadi sliktie ieradumi, janodarbojas ar sportu, patiik celot un aktiva atputa.Nekada dzershana nedelas nogales, noteikti garsho veseligs ediens.Kopj savu kermeni un looooti laba stila izjuta.
Ja tev šāds puisis nav vajadzīgs, tad es labprāt viņu paņemtu savai draudzenei,