Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Iesakiet, kur nopirkt karsto šokolādi

 
Reitings 22
Reģ: 06.08.2012
gatavošanai mājās bez automāta :)
07.10.2014 02:02 |
 
Reitings 22
Reģ: 06.08.2012
Mekleeju patiesaam GARDU, ar ko pacienaat cieminus.
07.10.2014 03:47 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010


Sastāvdaļas – 4 personām būs nepieciešams 1 l piena (ar augstu vai zemu tauku saturu – pēc izvēles), 120 grami smalki sakapātas melnās šokolādes, putukrējums un nedaudz birstoša kakao dekorēšanai.

Pagatavošana – Pienu uzvāra katliņā, taču nedrīkst tam ļaut sākt burbuļot. Karsti pienu lej blenderī un pievieno sakapāto šokolādi – kuļ aptuveni minūti, līdz šokolāde ir pilnībā izkususi. Ja mājās nav blendera, tad šokolādi var bērt arī katliņā ar uzkarsēto pienu un aktīvi maisīt, līdz tā izkūst. Gatavo dzērienu lej krūzītēs un dekorē ar lielāku vai mazāku putukrējuma cepurīti (protams – pēc izvēles), kā arī uzbirdina nedaudz kakao.
07.10.2014 06:49 |
 
Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
kādu tu gribi? biezu, tumšu?
es pati gatavoju no kakao, piena, cietes un cukura. vēl ir gatavie maisījumi paciņās, kur pareizās proporcijās sajauktas tās pašas sastāvdaļas, tikai pienu jāpievieno atsevišķi. ir arī ar dažādām garšām. zinu, ka Lindt ir gatavie karstās šokolādes maisījumi, bet nezinu, vai Latvijā ir. varbūt stockmann kas labs pārdodas.
07.10.2014 14:22 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Emīls Gustavs





gemosa arī ir. Var gatavot ari balti melnu.:)
07.10.2014 14:26 |
 
Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
šādi šokolādes čipši tirgū ir garšvielu veikalā lēti. Atzīstu par labiem esam.
07.10.2014 14:28 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
http://www.delfi.lv/archive/nedaudz-par-karsto-sokoladi.d?id=13704756

Karaliskās šokolādes pagatavošanai 200 ml stipri uzkarsētam kafijas krējumam, lēni maisot, pievieno 250g Emīla Gustava šokolādes kalešu, 2g saberzta kanēļa un ½ vaniļas standziņas vai šķipsniņu vaniļas cukura. Dzērienu pacietīgi puto ar putu karoti, līdz iegūts pienācīgs un vienmērīgs šokolādes biezums. Karsto dzērienu pasniedz iepriekš izkarsētos nelielos traukos. Garnē ar saputotu saldo krējumu un saberztu šokolādi.

http://www.delfi.lv/archive/nedaudz-par-karsto-sokoladi.d?id=13704756#ixzz3FSROX6Ub

sī ir vislabākā recepte. un nekādu pienu.
07.10.2014 14:29 |
 
Reitings 22
Reģ: 06.08.2012
Paldies, meitenes! :)
08.10.2014 00:05 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits