grr, nezinu, vai pamanīji, tas Rimmel ir wash off.
Nu visi paštonējošie laika gaitā nomazgājas, bet šis ir viendienītis, ka nomazgājas pirmajā mazgāšanās reizē.
stiprais_dzimums Pati līdz šim lietoju Dove summer glow normal to dark skin un mēģināju arī medium to dark , bet kkas līdz galam nepatīk, šķiet,ka tonis taka dzeltenīgs!
Oi Dior varētu jau būt labs, bet man maciņš neatļauj!
womankind Paldies, tāda veida gan nederēs, tad labāk uzlieku bronzeri! Interesē ar noturīgāku efektu!
Vispār jau baigi nepatīkami, kad mazgājas nost viņi, tad paliek pleķi, vismaz Dove man atstāj pleķus, noteikti jau,ka visiem tā ir???
grr - visi paštonējošie atstāj pleķus nākot nost, jo tas ir neiespējami, ka nomazgāsies vienādi no visām ķermeņa daļām. No 2-100 EUR vērtiem. Vienkārši tie dārgākie labi mazgājas nost ja padarbojas ar švammi. Ar lētučiem būs grūtāk.
Nez. Man no dove nav nekadi plekji. Bet es arii nesmerejos katru dienu, man tads pavisam intensiivs iedegums nav. Tas dior ir sejai domaats. Ir normals, bet man jau arii nav ar ko iisti salidzinat :D nopirku kadu pusgadu atpakal un vel joprojam nav beidzies. Nakamo tad pamegjinashu to lancome
Nezinu.. mans ir lētais, bet pleķus ne reizi nav atstājis, iespējams tāpēc, ka tonē viegli, bet nedomāju, ka dārgajiem dārguma iemesls ir labāka nomazgāšanās :D
watchingandtalking Tas solutions ir paštonējošais ar ilglaicīgu efektu vai kā man šķiet tāds kas mazgājas nost un jāklāj katru dienu?? Tā kā šis, ļoti patīk, bet tas nav paštonejošais,bet gan krēms ar pigmentu klāt! ( Vispār šo neesmu vairs katalogā redzējusi)
Tā kā lietoju viņu dienas krēma vietā, tad nezinu cik tas efekts būtu ilgs, jo kad sāku lietot, tad leitoju katru rītu, līdz varu atkal iet sauļoties saulē :D
Šis krēms ir pats balts un tad uzklājot maina krāsu un tonē... nav kā tonālais...